Volgende wedstrijd

20 aug: Veensche Boys – De Merino’s (20.00u)

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

16 augustus 2019
Klaverjassen 20u

23 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Uit de oude schoenendoos….

2001 : Eerste elftal (zaterdagafdeling)   

2001-zaterdag-1-119-kb

Boven vlnr : Gert van de Vis, Henco Bunte, Michel Kas, Friso Doornhof, Henri van Ramshorst, Julian van der Kieft,  Ronald Dokter, Jacco Werkhoven, Chris van den Boom, Reagwich Slijngard, Paul Buitenhuis, Wim van de Bos, Henri Buitink, Marcel van Elteren.

Onder vlnr : Erwin Snijders, Martijn Schmidt, Kjeld van Beekhuizen, Arjen Ruitenbeek, Michiel Koelewijn, Sjoerd van Elst, Jaap de Feijter, Erik van Dunschoten, Bertus van Essen, Arie-Willem Bos, Peter Buitenhuis, Jan Wijbenga, Harry Hamstra.

 

Helpt u ook mee om de geschiedenis van Veensche Boys compleet te maken en de historie van onze vereniging vast te leggen en te behouden?

Ga dan op zoek naar oude krantenartikelen en/of foto’s, scan deze (ongeveer 100 Kb) en stuur deze naar c.heuvel28@chello.nl

Probeer zoveel mogelijk de voor- en achter namen van de personen op de foto’s te vermelden en indien bekent het jaar wanneer de foto gemaakt is. Wanneer u  een krantenartikel toestuurt, wilt u dan de tekst uitwerken, deze is anders niet of erg moeilijk te lezen.

Zo maken we samen de historie compleet en houden we deze levend.

 

Webshop
Webshop
Archief berichten