Volgende wedstrijd

27 januari:  AVW – Veensche Boys (14.30 uur)

2e Klasse G

Veensche Boys 28
Scherpenzeel 24
BlauwGeel 22
AVW 19
Valleivogels 17
FC Horst 17
Lunteren 16
VSCO 15
Lelystad 14
VVOP 12
OWIOS 11
ESA 9
AGOVV 6
Renswoude 6

Uitslagen 16 december

OWIOS – AVW afg
Veensche B – BlauwGeel 3-2
Lelystad – FC Horst afg
ESA – VSCO 0-3
Scherpenzeel – VVOP 6-1
Lunteren – Renswoude  4-0
AGOVV – Valleivogels 1-6

 

Activiteiten kalender

26 januari 2018
Klaverjassen

3 februari 2018
Bingo

10 februari 2018
Klaverjassen

17 februari 2018
Bingo

24 februari 2018
Klaverjassen

 

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 11
2. Danny Brouwer 5
3. Harry Hamstra 2
3. Bas van de Grootevheen 2
3. Herbert van den Ham 2
4. Menno van der Woude 1
4. Ivo te Velthuis 1
4. Gerard Kroonenberg 1
4. Stefan Fredriksen 1
4. Brian Duijst 1
4. Edwin van der Molen 1

 

*** Gezocht: Pupil van de Week *** Nieuwbouw clubhuis onder de pannen ***  Algemene Ledenvergadering en nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2018 – aanvang ledenvergadering 14.00 uur – aanvang Nieuwjaarsreceptie om 15.00 uur *** FIJNE FEESTDAGEN EN EEN SPORTIEF 2018 ***

A-selectie zondag speelde afgelopen zondag een topper

De ambitieuze A-selectie van sv Veensche Boys zondag speelde afgelopen zondag een heuse topper om de eerste plaats in Lelystad tegen het altijd lastige Batavia 3. Onze verslaggever kan zich niet heugen ooit van deze angstgegner gewonnen te hebben. De samengestelde selectie, met alleen mannen uit het Veen, zonder een (Theo) Florijn gespendeerd te hebben, kon om precies 11.00 uur aftrappen. De mannen van trainer/coach Aart van Soeren (die zelf niet aanwezig was, verderop meer hierover) kwamen flitsend uit de startblokken. Helaas konden we niet beschikken over ons spitsen duo, de nooit geschorste John (Wolf) Struik en Clann (uit de) Bouw. Laatst genoemde was helaas geblesseerd en werd voorin node gemist. Desalniettemin waren de Blauwen de bovenliggende partij. Vloeiende combinaties gleden over de groene grasmat. Kansen genoeg. Soms de paal en af en toe de lat werden geteisterd. De keeper van de Lely-stedelingen was de wanhoop nabij. Tijdens de warming-up zagen we al dat hij geen zekerheitje zou zijn. Daar waar onze tegenstander af en toe het waagde om toch over de middenlijn te komen, zorgde de weer teruggekeerde Martin (man)Dekker er voor dat elke mogelijke kans onschadelijk werd gemaakt. Dit tot ergernis van onze keeper Frans Kieft (geen familie van Wim). Frans had omdat hij niet veel te doen kreeg het koud gekregen en wilde eerst zich laten wisselen. Helaas heeft onze selectie nog geen reservekeeper en is Frans dus gaan voetballen en is gastspeler Dennis Esveld maar in de goal gaan staan. Op ¾ van de wedstrijd kwam de goed leidende scheidsrechter af en toe vragen of hij, gezien het eenzijdige spelbeeld, voortijdig af moest fluiten. Uiteraard wilden wij daar niets van weten gezien het eventuele doelsaldo aan het eind van de rit wat nog wel eens doorslaggevend kan zijn. Uiteindelijk werd de wedstrijd beëindigd bij een 9-0 stand. Nog even terug komend op onze trainer/coach Aart. Hij zit in Turkije om te scouten. We missen nog een speler die het verschil kan maken. Echter moet het wel een speler zijn met een toegevoegde waarde, zowel op het veld als wel in de kleedkamer en tevens mag hij geen sta in de weg zijn voor onze zelfopgeleide jonkies Mitchel van de Bor en Nick Wernsen. Omdat Aart goede ervaringen heeft opgedaan in onze voorgaande competities met diverse Turkse tegenstanders, leek het hem een goed idee om deze 2 weken te gaan scouten in Turkije. Hopelijk is het geen weg gegooid geld deze scoutingtrip. Oh ja, de uitslag van afgelopen zondag heeft ons weer een stapje verder gebracht in onze doelstelling, namelijk handhaven in de reserve 5e klasse en wellicht een beetje schurkend tegen een periodetitel aan. Voor de goede orde, de Bataven wisten overigens te winnen.

Tot ziens op ons prachtige sportcomplex aan de Westerveenstraat waar we aanstaande zondag aantreden tegen Batavia 2. Zij zijn dan de te kloppen tegenstander.

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten