Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
OVC
OWIOS
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender

20 en 21 juli 2020
DropTalents talentendagen

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

A1 Verhuur vijf jaar sponsor van Veensche Boys

Langs het hoofdveld van voetbalvereniging Veensche Boys heeft  A1-Verhuur met reclameborden een prominente plek gekregen voor de duur van 5 jaar. Ook kan de voetbalclub indien nodig gebruik maken van materieel van A1 Verhuur. Bij A1 Verhuur uit Nijkerk is vrijdag alles aanwezig op bouwgebied, van een hoogwerker tot speciaal gereedschap. 

Medewerkers A1 Verhuur staan voor ouderwetse service. ‘Ons volledige verhuurassortiment staat op de website, maar wij vinden het prettig om persoonlijk contact te onderhouden met de klant. Ze kunnen dan informeren wat ze precies nodig hebben en hen adviseren bij de keuze voor het juiste materieel.

Flexibiliteit en servicegerichtheid staat hoog in hun vaandel en ze denken altijd mee over de beste oplossing die tot een optimaal resultaat leidt. Zij nemen de klanten de zorg uit handen en gaan aan de slag om alles te regelen, ongeacht wat ze willen hebben.’ A1 Verhuur volgt de ontwikkelingen op de verhuurmarkt op de voet en heeft daarom altijd moderne en professionele machines in huis.

Alle machines die terugkeren van verhuur gaan gelijk de werkplaats in voor onderhoud. Jaarlijks ondergaat het complete assortiment, van de kleinste apparaten tot de grootste machines, een keuring. Van grondverzetmachines, shovels, hoogwerkers, boormachines, tuingereedschap, steigerwerk, stroomvoorzieningen, of reinigingsapparatuur.

Verhuur biedt natuurlijk het grote voordeel dat een bedrijf niet hoeft te investeren in eigen materieel. A1 Verhuur werkt met vaste lage prijzen en bedrijven kunnen op rekening huren. Het bedrijf is door de week geopend van zeven tot vijf en op zaterdag van acht tot twaalf. Tekenend voor de flexibele instelling is echter dat de klant ook buiten deze tijden altijd telefonisch een beroep kan doen op de mensen van A1 Verhuur.

 

Nijkerk: Zeilmaker 2
3861 SM Nijkerk
Telefoon 088-6040250

Archief berichten