Volgende wedstrijd

Vanwege het coronavirus worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld

Stand 2e Klasse G 20/21

1 Unicum 9
2 ASV Dronten 9
3 Valleivogels 9
4 Batavia’90 8
5 VRC 7
6 Horst FC 6
7 Veensche Boys 5
8 Lelystad’67 5
9 Renswoude 4
10 AVW’66 4
11 Lunteren 3
12 OVC 3
13 VSCO’61 1
14 OWIOS 0

Uitslagen 10 oktober 2020

Renswoude – Veensche B 0-0
VSCO – OVC 1-2
Valleivogels – Lunteren 5-1
Unicum – Lelystad 4-0
Batavia – VRC 3-3
asv Dronten – Horst 3-1
AVW – OWIOS 3-2

Activiteiten kalender

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1
1. Nico van den Brom 1
1. Rody Buitenhuis 1

 

Aanvang training voor JO15-2 (voorheen C2)

veensche Boys c2 14-5 bbq 5tDe eerste training van het seizoen voor de JO15-2…..de “C2” dus…. is op maandagavond 15 augustus, aanvang 19.15 uur tot 20.30 uur. Plaats van handeling is de voorkant van het kunstgrasveld voor de kantine. Omkleden kan in kleedlokaal 3. We gaan gelijk lekker beginnen met de training op de maandagavond en de woensdagavond (ook zelfde tijdstip).  Zoals het er nu voorstaat is er op zaterdag 20 augustus gelijk een bekerwedstrijd, dus we moeten weer vol aan de bak mannen. Als het aan ons ligt maken we er weer een prachtig jaar van, waarin jullie allemaal in principe evenveel kunnen voetballen. Zo simpel is dat. Wat een mooi (voorlopig) team hebben we weer, de klasse druipt er werkelijk vanaf. Dat wordt weer genieten voor alle ouders die op zaterdag langs de lijn staan om jullie aan te moedigen. De koffie smaakt trouwens heerlijk, dus vergeet niet te komen.

 

(voorlopige) teamindeling:

Sander Stitselaar, Roy Berculo, Olivier Bosman, Gerco van de Bunt, Pieter van Deuveren, Jari van Lagen, Davey Veldhuizen, Wichman Worst, Job van de Boom, Wesley van Leijenhorst, Gerco van de Bunt, Mathijs van de Brink, Yinte van Kasteel, Mads van Lottum (keeper).

Geniet in de tussentijd allemaal lekker van de vakantie met je ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s en dan zien jullie leiders Evert Jan Veldhuizen en Henk Berculo je op maandagavond 15 augustus. Trainingsschema’s voor in de vakantie krijgen jullie niet van ons mee, we zijn (nog lang) geen Donny. Maar wat niet is kan nog komen jongens! Duik eerst maar lekker het zwembad in en gooi je vader of moeder maar van het luchtbed af, dan doe je al meer dan genoeg. Maar als je er zin in hebt, dan mag je natuurlijk alvast aan je conditie werken. Je kunt bijvoorbeeld gaan rennen achter de meiden aan, of springen in de disco; whatever.

 

Mocht je toevallig nog op vakantie zijn als de trainingen beginnen, blijf er vooral van genieten. Willen jullie het a.u.b. wel even doorgeven (of je vader en moeder) als je dan nog op vakantie bent en of je er op de eerste zaterdag wel of niet bij bent. Stuur a.u.b. een mailtje naar:

 

henk.berculo@upcmail.nl

 

Dan kan ik het op mijn vakantieadres rustig met een lekker frisje in de hand op een rijtje zetten! Groeten,

Henk Berculo

Archief berichten