Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC *
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
Merino’s De
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
* Kiest voor zondagvoetbal

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender
Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Assink: ‘Het was een magere vertoning’

Renswoude en Veensche Boys hielden elkaar in evenwicht op sportpark De Hokhorst. Vooral Veensche Boys moet teleurgesteld zijn na de 1-1 uitslag. Na het goede spel tegen SDC Putten afgelopen dinsdag is trainer Erik Assink goed ziek van het missen van de kansen in de eerste helft tegen Renswoude. ‘Twee grote kansen die werden gemist. We hadden niet veel te vrezen van Renswoude in de eerste helft, op één vrije bal na. We kwamen zelf niet aan het voetballen toe, wat we dinsdag wel speelden. Toen hebben we een aardige partij gespeeld. Misschien ben ik daar iets te enthousiast over geweest. Dat niveau hebben we vandaag bepaald niet gehaald. In de rust heb ik gezegd: We moeten gaan spelen voor drie punten, jongens. We gaan geen genoegen nemen met één puntje.

Ik zag de wedstrijd na rust echter kantelen

Erik Assink: Ik denk dat onze keeper meer drukte voor de goal heeft gehad dan hun keeper. En dat had ook veel te maken met het matige ingrijpen van ons. Het was allemaal halfslachtig.

Heb je daarom Tom gewisseld?

Erik Assink: Tom vond ik geen enkele bijdrage hebben en dat vond ik ook van Julian. Beide waren onzichtbaar. Beide hebben geen potten gebroken en kwamen niet gemakkelijk langs hun tegenstander.

Wat was de reden voor de wissel?

Erik Assink: Kijk, je kunt iemand laten staan als iemand niet goed in de wedstrijd zit, maar het houdt een keer op. Ook Tom moet eventjes weer aan zijn vorm gaan werken. Hij speelt al een paar wedstrijden dat hij wat minder in beeld is. Je hebt zelf al geconcludeerd dat de wedstrijd een beetje kantelde. Dan kun je wel met vier man voorop blijven spelen, maar misschien was het dan wat handiger om wat meer duelkracht erbij te gooien.

Overigens na de goal van Nico was de stemming: we gaan er weer vol tegenaan.

Erik Assink: Ja, omdat we ook afgesproken hadden dat we voor drie punten zouden spelen. Maar de vorm en de kansen die we creeren waren gewoon minimaal. Die heb ik de tweede helft niet gezien. En dat stelt me wel enorm teleur, moet ik zeggen. Zeker na afgelopen dinsdag. Ook donderdag hebben we lekker getraind. Het zag er goed uit. En dan komt er toch een hele magere vertoning uit. Ik vond het slordig. We werden gemakkelijk afgetroefd. Er waren weinig echte combinaties, waar mooie kansen uit kwamen en voorzetten. Het was allemaal net niet. Allemaal halfslachtig. Dat rommelde door de hele wedstrijd heen.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Archief berichten