Volgende wedstrijd

21 maart: Batavia – Veensche Boys (afgelast)

Stand 2e Klasse G

1 De Merino’s 39
2 ASV Dronten 37
3 Unicum 36
4 Batavia’90 36
5 Renswoude 29
6 Veensche Boys 28
7 VRC 25
8 Valleivogels 24
9 AVW’66 22
10 Lunteren 21
11 FC Horst 18

12 Dinxperlo 9
13 Lelystad’67 7
14 Be Quick Zutphen 1

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender

5 juni 2020
Klaverjassen

12 juni 2020
Bingo 19.30u

19 juni 2020
Klaverjassen 20.00u

26 juni 2020
Bingo 19.30u

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Auwe Helden Legends Toernooi – 11 juli 2020

Zaterdagmiddag 11 juli 2020 vind de tweede editie van het “Auwe Helden” Legends Toernooi plaats bij Veensche Boys. Aanvangstijdstip van de eerste wedstrijden is 12.30 uur. Wedstrijdjes van 20 minuten in toernooivorm voor heren van boven de 35 jaar (en vaak veel ouder!), 7 tegen 7 op een half veld.11 juli 2020 is precies een week voor het begin van de bouwvakantie. Na de succesvolle eerste editie van afgelopen jaar, kon het niet anders dan dat er een vervolg op zou komen. Vorig jaar zagen we weer wat een “voetbalreünie” van oud-voetballers voor leuks en gezelligs met zich meebrengt. Wat een leuke voetbalmiddag en knots gezellige namiddag en avond was het. En dat gaan we dit jaar gewoon weer doen. De meeste deelnemende teams kennen we nog van vorig jaar. Een aantal moeten hun deelname nog definitief bevestigen, maar we gaan er van uit dat dat zeker goedkomt. 

 

Over welke teams hebben we het dan:

1 – winnaar van de eerste editie: SC Hoevelaken

2 – VV Hooglanderveen

3 – SV Surwold, onze vrienden uit Duitsland

4 – NSC Nijkerk

5 – IJsselmeervogels

6 – Sparta Nijkerk

7 – Veensche Boys zaterdag

8 – Veensche Boys 35+

9 – Veensche Boys zondag

10 – Veensche Boys 45+

 

Helaas is VV Hoogland afgevallen, zij gaven aan het heel erg leuk te hebben gevonden, maar hadden dit keer wat anders. Nu denken we met Sparta Nijkerk een heel mooie deelnemer te hebben gevonden. Allemaal Spartanen die op de fiets naar ons complex zouden kunnen komen om daar eerst nog 1x “diep” te gaan op het veld en daarna heerlijk aan te schuiven bij een feestelijke middag en avond. Zo’n Niekarkse volksverhuizing op de fiets naar het Veen zou mooi zijn! Een beetje ouwehoeren, lachen en bijpraten met je ouwe maten onder het genot van een hapje en vooral ook een drankje. Kortom een gemoedelijk en heel gezellig evenement.

 

Inmiddels hebben de organisatoren Johan Vis en Henk Berculo, aangevuld nu met Aart v/d Kieft al een paar keer de koppen bij elkaar gestoken om voor de “nazit” een leuk en feestelijk programma in elkaar te draaien, met voor elk wat wils. Een klein tipje van de sluier is dat we zeer waarschijnlijk een bekende zingende kraanmachinist zullen zien, alsmede een bekende Duitse volkszanger (want onze vrienden uit Surwold moeten zich ook even uit kunnen leven met wat Duitse schlagers). En daar blijft het niet bij natuurlijk. Het zal zeker een mooie avond worden, waarop ook de spelersvrouwen, (klein)kinderen en overige fans van harte welkom zijn.

 

Voor het voetballende gedeelte op de dag zelf zijn we al bezig met het organiseren van de vrijwilligers, scheidsrechters en teamcaptains (die de teams “van weleer bij elkaar moeten “rapen”). Dat laatste is soms nog wel wat werk, maar wel heel leuk om te doen, al die gasten waar je mee gespeeld hebt even aan de telefoon hebben….het ouwehoeren begint eigenlijk al vanaf dat moment.

 

Verder zullen we sponsoren van het e.e.a. benaderen, want zonder sponsors lukt het niet om zo’n evenement te organiseren. Sponsoren die op de dag zelf ook van harte welkom zijn natuurlijk.

Vanaf deze plek al een welgemeend “dank je wel” aan allen die meehelpen om deze dag tot een succes te maken. Over een week of wat volgt er vast meer op de website, maar degenen die vorig jaar hebben meegedaan kunnen in ieder geval de datum al vast in hun agenda zetten!

We rekenen op een hele gezellige en mooie dag.

Archief berichten