Volgende wedstrijd

Er zijn geen wedstrijden

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
OVC
OWIOS
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
VSCO’61

Uitslagen 19 september 2020

Er zijn nog geen actuele wedstrijden

Activiteiten kalender

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Barry de Winter naar Veensche Boys

Barry de Winter (25) maakt de overstap van NSC naar Veensche Boys. Hij heeft vier jaar bij de Nijkerkse eersteklasser gespeeld en daarvoor was hij tien jaar verbonden met IJsselmeervogels en sc Hoevelaken. Barry is verdedigende middenvelder. Hij heeft de HBO-opleiding Sportmanagement afgerond, maar is nu werkzaam als accountmanager in de bouw. ‘Dat is een hele andere richting. Vandaar ook de keuze dat ik deze stap heb genomen om naar Veensche Boys te gaan. Naast het feit dat Veensche Boys een hartstikke mooie club is en gezelligheid er op nummer één staat, met resultaat gecombineerd, werk ik veel en dat is pittig. Ik wil meer perspectief hebben om op zoveel mogelijk zaterdagen te spelen. Dat is nu wat minder.’

Wat verwacht je van jouw samenwerking met de nieuwe trainer Erik Assink?

Barry de Winter: ‘Dat ik ontzettend veel ga leren en ik hoop dat ik één van de kartrekkers kan worden om in ieder geval met de ploeg bij de top-3 te gaan meespelen en kampioen te worden. Met mijn ervaring en speelstijl denk ik dat ik jonge jongens mee kan trekken, zeker ook op momenten dat het wat moeilijker gaat. Dan gaan we volop de strijd aan. Dat voorbeeld wil ik graag zijn. Ik ben overtuigd dat ik dat volgend seizoen kan bieden aan Veensche Boys, het team en Erik Assink uiteraard.

Ken je een paar jongens bij Veensche Boys?

Barry de Winter: Ik heb natuurlijk met Nico van den Brom gespeeld. En met Danny Brouwer heb ik gelijktijdig de sportopleiding gevolgd. En ik ken natuurlijk Sina Bagbani en jongens van gezicht.

Kees van den Heuvel

Archief berichten