Volgende wedstrijd

29 september : De Meern – Veensche Boys  (14.30 u)

Stand 2e Klasse

1 Delta Sport 3
2 Veensche Boys 3
3 BFC Bussum 3
4 FC De Bilt 3
5 De Meern 3
6 Waterwijk 3
7 IJFC 0
8 SV Lopik 0
9 JSV Nieuwegein 0
10 FC Almere 0
11 SV Loosdrecht 0
12 Odysseus’91 0
13 TOV Baarn 0
14 Benschop 0

Uitslagen 22 september

Veensche Boys – TOV 3-0
IJFC – Lopik afg.
Loosdrecht – BFC 0-2
Almere – De Meern 2-3
JSV Nieuwegein – Waterwijk 0-1
Delta Sports’95 – Benschop 5-0
Odysseus – De Bilt 0-2

Activiteiten kalender

28 september 2018
Bingo 19.30 uur

5 oktober 2018
Klaverjassen 20 u

12 oktober 2018
Bingo 19.30 uur

Topscoorderslijst
  1. Danny Brouwer 2
  2. Stefan Fredriksen 1

 

 

***  Nieuwbouw is 25 augustus geopend *** Kaboutertraining vanaf 1 september *** gezocht begeleider Pupil van de Wedstrijd

Beker: Perspectief voor Veensche Boys

Er gloort weer hoop voor Veensche Boys in het districtsbekertoernooi. Veensche Boys won haar duel tegen FC Horst met 2-1 terwijl NSC en Hooglanderveen eindigden in een 2-2 gelijkspel. Het  allesbeslissende duel volgende week tegen NSC Nijkerk wordt daarmee spannender dan ooit.

De krappe winst tegen FC Horst geeft een enigszins vertekend beeld. Als Veensche Boys haar kansen goed had benut, dan had de uitslag veel hoger kunnen zijn. De scheidsrechter besloot onder meer in de dertiende minuut een goal van Tom van Donselaar af te keuren na eerder geconstateerd buitenspel. Wanneer deze wel raak was geweest, zou het acrobatische hoogstandje van Tom (na aangeven van Nico van den Brom) nu al in de top tien van beste momenten van het seizoen zijn beland. In plaats van op voorsprong te komen was het FC Horst dat de bal in het net deed belanden bij Martijn van de Grootevheen. Voor zover de wapenfeiten van FC Horst want het was daarna Veensche Boys dat de klok sloeg en FC Horst haar wil oplegde. Na bijna een half uur spelen resulteerde dat in een keihard schot van Niels Buijtenhuis die ternauwernood werd gekeerd door de keeper van Horst, maar in de rebound door Danny Brouwer alsnog werd benut. Nog geen twee minuten later was het Nico van den Brom die voor de glorie ging. Nico had de wedstrijd helemaal in het slot kunnen gooien als hij aan het einde van de eerste helft een penalty had benut, maar die bal belandde op de paal. In de tweede helft gebeurde daarna hoegenaamd niets meer. 

Tekst en foto’s Kees van den Heuvel   

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten