Volgende wedstrijd

Geen wedstrijden A-selectie

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

19 juli 2019
Klaverjassen 20u

2 augustus 2019
Klaverjassen 20u

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Buur: Veensche Boys liep op haar tandvlees

Als een duveltje uit een doosje herrees JSV Nieuwegein, na het eerste half uur bijna te zijn overlopen door Veensche Boys. Dat beaamt ook trainer Harry Buur: ‘De eerste twintig minuten hadden we het moeilijk, totaan die drinkpauze. Veensche Boys gooide heel veel energie in de wedstrijd. We kwamen daar goed weg, want als de 2-0 valt, dan krijg je het toch wel lastig. We hielden stand en eigenlijk na de eerste drinkpauze kwamen we in de wedstrijd.

We hebben de organisatie iets anders neergezet. Je kunt wel afspraken maken over hoe Veensche Boys speelt, maar zoals zij speelden: dat kun je ook geen 90 minuten volhouden, met zo’n eerste zomerse wedstrijd. Ook Veensche Boys ging meer inzakken. Dat kan niet anders. Op dat moment kantelde de wedstrijd. De eerste twintig minuten was een kwestie van doorkomen en daarna namen we het roer over.

JSV heeft de krachten beter verdeeld?

Harry Buur: Dat denk ik wel. Dat zie je ook aan het einde. We waren conditioneel nog sterk en Veensche Boys liep op haar tandvlees.

Ik proefde na afloop veel ongeloof op de gezichten van de begeleiding van JSV.

Harry Buur: Veensche Boys begon gewoon heel erg goed. Dat de wedstrijd dan zo kantelt, dat is hartstikke mooi.

Komt JSV een beetje los van de onderste plekken?

Harry Buur: Ik weet niet wat de rest heeft gedaan. Het is zo’n rare competitie. Iedereen kan van iedereen winnen. Alleen De Bilt steekt er een beetje bovenuit. Deze punten zijn heel erg welkom.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Webshop
Webshop
Archief berichten