Volgende wedstrijd

Vanwege het coronavirus worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld

Stand 2e Klasse G 20/21

1 Unicum 9
2 ASV Dronten 9
3 Valleivogels 9
4 Batavia’90 8
5 VRC 7
6 Horst FC 6
7 Veensche Boys 5
8 Lelystad’67 5
9 Renswoude 4
10 AVW’66 4
11 Lunteren 3
12 OVC 3
13 VSCO’61 1
14 OWIOS 0

Uitslagen 10 oktober 2020

Renswoude – Veensche B 0-0
VSCO – OVC 1-2
Valleivogels – Lunteren 5-1
Unicum – Lelystad 4-0
Batavia – VRC 3-3
asv Dronten – Horst 3-1
AVW – OWIOS 3-2

Activiteiten kalender

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1
1. Nico van den Brom 1
1. Rody Buitenhuis 1

 

Complex s.v. Veensche Boys, buiten reguliere tijden, niet meer toegankelijk

Nu de maatregelen op sportparken rondom het Corona-virus ook soepeler zijn geworden en de vakanties begonnen zijn, merken wij dat onze velden weer vaker gebruikt worden. Regelmatig zien en horen wij dat er door de jeugd uit ons dorp, maar ook door jeugd van ‘buitenaf’, een balletje getrapt wordt, een partijtje wordt gedaan of ons complex wordt gebruikt om gezellig samen te zijn met vrienden. Het complex wordt meestal betreden via de toegangshekken die niet op slot zitten of er wordt over de hekken heen geklommen. Vaak worden dan de fietsen vlakbij of naast het veld geparkeerd en ook het meegenomen eten en drinken wordt regelmatig niet in de daarvoor bestemde afvalbakken gegooid.

Daarnaast worden er op dit moment ook 2 velden gerenoveerd. Veld 3 is inmiddels voorzien van een nieuwe grasmat en veld 1 is voorzien van een nieuwe kunstgrasmat. De aankomende periode zullen er aan beide velden nog verschillende werkzaamheden verricht gaan worden.
 
Om ons complex en gerenoveerde velden ook nieuw, schoon en netjes te houden, zonder rommel en vernielde spullen, heeft het bestuur besloten dat ons complex buiten de reguliere trainingen en wedstrijden om, vanaf heden, niet meer toegankelijk is voor leden en niet-leden van Veensche Boys.
Verzoeken om buiten reguliere tijden gebruik te mogen maken van onze velden zullen bij het bestuur ingediend moeten worden.

Om deze maatregel extra kenbaar te maken zullen er bij de hoofdingang van het complex aan de Nieuwe Kerkstraat en aan de kant van de Westerveenstraat borden komen te hangen waar duidelijk op staat dat het terrein, buiten reguliere tijden, niet toegankelijk is. Dit zal tevens betekenen dat, als deze borden er hangen, de BOA’s hierop zullen gaan controleren, en waar nodig waarschuwingen zullen geven en/of boetes zullen uitdelen.

Vertrouwende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking.

Bestuur s.v. Veensche Boys

Archief berichten