Volgende wedstrijd

Geen wedstrijden A-selectie

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

19 juli 2019
Klaverjassen 20u

2 augustus 2019
Klaverjassen 20u

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Danny Brouwer: Wat een domper

Danny Brouwer stond aan de basis van twintig prima minuten tegen TOV, waarin hij niet alleen een doelpunt maakte, maar zelfs de voorsprong had kunnen uitbouwen naar meer. Hij had het gewoon in de eerste helft moeten afmaken, beaamt de olijke aanvallend middenvelder, als zijn tenen net iets langer waren geweest. ‘Ik had het in de eerste helft ook moeten afmaken, met die tweede bal, maar helaas ging die over.

Een mooie voorzet van Tom van Donselaar in de negende minuut en jij kon het mooi afmaken. Je gaf ook alle credits aan Tom.

Danny Brouwer: Ja, klopt. Het was een goede vooractie en hij ging er mooi langs. Een goede voorzet en ik hoefde de bal er alleen maar in te schuiven.

Daarna bij de tweede paal had je de bal ook voor het intikken, maar de bal ging hoog over.

Danny Brouwer: Klopt. Ik wilde de bal iets stiften want de keeper kwam uit. Helaas ging de bal over.

Hoe kan het dat het spel zo inkakte in de tweede helft?

Danny Brouwer: Het was natuurlijk een domper dat de 1-1 viel voor rust. In de tweede helft spreek je met elkaar af dat je er volle bak voor gaat. Ik weet niet wat er gebeurde met die penalty met Luuk, maar de scheidsrechter zei dat ie hem duwde in zijn rug. Ik heb het zelf niet gezien. Dat is natuurlijk wel een domper als je de 2-1 tegen krijgt. Dan wordt het lastig voetballen. Zeker met zo’n tegenstander en met dit weer. Zelf hebben we er niet uit kunnen halen wat van ons wordt verwacht.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Webshop
Webshop
Archief berichten