Volgende wedstrijd

Er zijn geen actuele wedstrijden

Stand 2e Klasse

FC Almere
BFC Bussum
Benschop
FC De Bilt
Delta Sport
IJFC
JSV Nieuwegein
SV Loosdrecht
SV Lopik
De Meern
Odysseus’91
TOV Baarn
Veensche Boys
Waterwijk

Uitslagen 26 mei

Veensche B – Valleivogels 1-4
OWIOS – BlauwGeel 2-1
Lunteren – FC Horst 1-0
Lelystad – VVOP 1-2
Scherpenzeel – VSCO 1-1
AGOVV – Renswoude 1-1
ESA – AVW 0-3

Activiteiten kalender

27 juli 2018
Klaverjassen 20 u

25 augustus 2018
Openingsfeest

21 september 2018
Noppen/naaldhakken feest

17 augustus 2018
Bingo 19.30 uur

 

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 31
2. Danny Brouwer 9
3. Herbert van den Ham 3
3. Stefan Fredriksen 3
3. Menno van der Woude 3
4. Harry Hamstra 2
4. Bas van de Grootevheen 2
4. Kevin Hols 2
4. Edwin van der Molen 2
5. Ivo te Velthuis 1
5. Gerard Kroonenberg 1
5. Brian Duijst 1
5. Alwin van Domselaar 1

 

 

***  Nieuwbouw wordt 25 augustus geopend ***

“De Zondag” begint het seizoen met kwantitatief uitstekende WK-selectie

veensche-boys-zondag-11-9Na een aantal maanden trainingskamp op de camping en een aantal vriendschappelijke bekerwedstrijden tegen wat vogelsoorten, Albatrossen en Kieviten om precies te zijn, begon de Zondag de competitie met een nagenoeg voltallige WK selectie. “Kwantiteit genoeg”, zullen we maar zeggen. De reservebank zat er bomvol mee. Hierdoor moest een deel van de selectie plaats nemen naast het niet op de foto zichtbare picknick kleed in het echte gras van “ons” nieuwe hoofdveld. De “tribune” was uitverkocht, er waren zelfs toeschouwers uit Almere komen kijken en een paar honden.

 

Ontspannen de seizoenopening tegemoet treden, daar hoort natuurlijk ook een sjekkie draaien bij zoals u kunt zien. Geen stress, want wij weten dat we met 8 wissels allemaal een goed half uur de tegenstander af kunnen jagen. U zult wellicht zeggen dat er maar 7 wissels zijn, zoals de foto laat zien, maar schijn bedriegt. Er stond er net ééntje achter de dug-out in de catacomben zijn blaas te legen toen de foto genomen werd. Gelukkig maar, want anders hadden we de foto niet kunnen plaatsen.

Zonder vaste aanvoerder Theo Florijn deze keer, waaraan we de laatste twee weken merken dat ie ook een dagje ouder begint te worden. Twee weken vaderschap begint er volgens ons al merkbaar bij hem in te hakken. Nog gefeliciteerd trouwens met jullie mooie dochter Noa. Leuke bijkomstigheid voor Eef is volgens ons, dat ze in het vervolg kan genieten van wat afwisseling van de weersomstandigheden binnenshuis. Een “Buu” en onweer had ze al, en daar is pas een lief zonnetje bijgekomen. Veel geluk, liefde en gezondheid met elkaar namens ons elftal.

Spijtig genoeg in de toekomst ook zonder 1 van onze vaste leiders, Adrie Dekker. Helaas hebben we de week er voor veel te vroeg afscheid van hem moeten nemen. We wensen Martin, onze voetbalvriend en zoon van Adrie, alsmede de rest van de familie van Adrie veel sterkte toe met de verwerking van het verlies. We zullen hem missen. Tussen alle kwinkslagen door hoort dit ook gezegd te worden. We zijn een voetbalfamilie, in goeie en slechte tijden. Kameraadschap hoort daarbij.

Terug naar afgelopen zondag. De wedstrijd tegen het gevaarlijk ervaren elftal VVOG werd door iedereen heel serieus genomen. Ruim een half uur lang werd de tegenstander afgejaagd, en als de pijp leeg was kon je wisselen.

Gelukkig was na de wedstrijd het pijpje bij iedereen gelijk weer vol, 24 stuks in een groene krat om precies te zijn. Dat smaakt goed na gedane arbeid.

Doelpunten werden in de goal “gecaramboleerd” door achtereenvolgens Clann Bergsma, Cor van den Brom, Remco Buitink en Mark van de Burg. Clann verzilverde een uitstekende aanval met een doelpunt, door overtuigend met zijn scheenbeen een voorzet naar binnen te werken. Cor kopte een fantastische voorzet binnen, die mijn grootmoeder ook had gescoord.

Scheidsrechter René Buitenspel zag goed dat Remco Buitink niet buitenhuis liep. Hij liet terecht doorspelen, waarna Remco beheerst de bal om de keeper heen krulde. En Mark was er als de kippen bij om het presentje uit de grabbelton van de keeper van VVOG uit te pakken. De eindstand was 4 – 2 in ons voordeel.

Deze keer dus geen foto’s van spelers op de site die de bal missen, want die waren er eenvoudigweg niet. Vanaf het eind van vorig seizoen heeft trouwens geen enkele speler de bal gemist. Een aantal maanden figuurlijk niet, en afgelopen zondag letterlijk niet. En misten ze soms de bal, dan misten ze de directe tegenstander niet.

Genoeg voor dit moment. Wellicht volgt er later in het seizoen weer een bijdrage van ons team.

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten