Volgende wedstrijd

Geen wedstrijden A-selectie

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

19 juli 2019
Klaverjassen 20u

2 augustus 2019
Klaverjassen 20u

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Doek valt voor Odysseus in Nijkerkerveen

Het Utrechtse studententeam van Odysseus streed nog lang mee tegen Veensche Boys voor lijfsbehoud in de Tweede Klasse, maar uiteindelijk moesten ook zij het hoofd in de schoot werpen. Het werd in de slotminuten 3-4 in het voordeel van de boys, waardoor directe degradatie niet meer viel te ontlopen. Veel strijd werd tentoongespreid in het duel in Nijkerkerveen. Trainer Robin van Holst: ‘Dat is ook het enige wat we nog konden doen op het laatst. Het is onnodig spannend geweest. We hadden het eigenlijk in de eerste helft al af moeten maken. In de tweede helft kregen we in principe ook nog wel genoeg kansen. Alleen, we hebben verloren. Zo simpel is het.

Toch was er nog reële hoop na de 6-0 winst tegen Loosdrecht.

Robin van Holst: Op het laatst probeer je nog van alles. En dan zie je dat gaten ontstaan. Toch kregen we nog best wel veel kansen in de zestien. We hebben een prima ploeg. Alleen, er is zoveel gebeurd dit seizoen. De eerste helft van dit seizoen hebben we alleen maar met het tweede elftal gespeeld. Veel spelers waren weg naar het buitenland. Het was ook allemaal net niet. Ook vandaag hadden we kunnen winnen. We hebben verloren en dat gebeurt elke week zo.

Wat is jouw perspectief volgend seizoen?

Robin van Holst: Ik ga na vier jaar naar DOSC toe in Den Dolder. Dat is derde klasse. Ze kunnen nog voor de nacompetitie in de Tweede Klasse spelen als ze vandaag winnen of gelijk spelen. Verder gaan bij Odysseus een stuk of zeven spelers weg. Er staat volgend seizoen weer een geheel nieuw team.

 

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Webshop
Webshop
Archief berichten