Volgende wedstrijd

22 september : Veensche Boys – TOV  (14.30 u)

Stand 2e Klasse

FC Almere
BFC Bussum
Benschop
FC De Bilt
Delta Sport
IJFC
JSV Nieuwegein
SV Loosdrecht
SV Lopik
De Meern
Odysseus’91
TOV Baarn
Veensche Boys
Waterwijk

Uitslagen 22 september

Veensche Boys – TOV
IJFC – Lopik
Loosdrecht – BFC
Almere – De Meern
JSV Nieuwegein – Waterwijk
Delta Sports’95 – Benschop
Odysseus – De Bilt

Activiteiten kalender

21 september 2018
Klaverjassen 20 u

28 september 2018
Bingo 19.30 uur

5 oktober 2018
Klaverjassen 20 u

12 oktober 2018
Bingo 19.30 uur

Topscoorderslijst

 

 

 

***  Nieuwbouw is 25 augustus geopend *** Kaboutertraining vanaf 1 september *** gezocht begeleider Pupil van de Wedstrijd

Donny feliciteert Veensche Boys met V-teken

Wie zaterdagavond goed keek, zag hoe Donny van de Beek een V-teken maakte na zijn goals tegen NAC.  FOX Sports presentatrice Heléne Hendriks was heel benieuwd naar het gebaar en vroeg waarom hij een teken maakte met zijn vingers na zijn drie doelpunten. Donny reageerde: ‘Het was een teken voor een paar vrienden van me, die hebben vandaag de periodetitel gepakt. Verder niets speciaals.’  Het was dus een gebaar voor zijn maten van Veensche Boys.

“Ik was getergd, wilde het natuurlijk wel laten zien”, erkent hij. “Tegen FC Utrecht speelde ik niet en het enige dat ik kon doen, was mijn voeten laten spreken. Ik focus me op voetbal. Ik denk dat ik tegen NAC de balans vond tussen me wegcijferen voor het team en zelf belangrijk zijn”, aldus Van de Beek, die na zijn eerste met zijn vingers een ‘V’ maakte. Ik had beloofd een gebaar te maken als ik scoorde. Drie keer iets doen voor de camera, vond ik overdreven, maar één keer was wel leuk”, aldus Van de Beek, die zijn eerste hattrick maakte op het hoogste niveau. 

”Die bal gaat wel mee, ja”, lacht hij. “Dat heb ik nog niet eerder gehad, dus ik heb hem al opgeëist bij Danny Makkelie. De bal ligt al in de kleedkamer. En ik hoorde dat het de grootste uitoverwinning van Ajax in de Eredivisie is. Die hebben we ook op zak”, besluit Van de Beek tevreden. 

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten