Volgende wedstrijd

Vanwege het coronavirus worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld

Stand 2e Klasse G 20/21

1 Unicum 9
2 ASV Dronten 9
3 Valleivogels 9
4 Batavia’90 8
5 VRC 7
6 Horst FC 6
7 Veensche Boys 5
8 Lelystad’67 5
9 Renswoude 4
10 AVW’66 4
11 Lunteren 3
12 OVC 3
13 VSCO’61 1
14 OWIOS 0

Uitslagen 10 oktober 2020

Renswoude – Veensche B 0-0
VSCO – OVC 1-2
Valleivogels – Lunteren 5-1
Unicum – Lelystad 4-0
Batavia – VRC 3-3
asv Dronten – Horst 3-1
AVW – OWIOS 3-2

Activiteiten kalender

Vanwege het coronavirus zijn er geen activiteiten

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1
1. Nico van den Brom 1
1. Rody Buitenhuis 1

 

Donny hoopt volgende week in de basis te beginnen

Donny van de Beek hoopt volgende week in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen in de basis te mogen starten. De talentvolle middenvelder kan mogelijk in de plaats van Davy Klaassen gaan spelen, die afgelopen zondag tegen een schorsing aan liep. “Voor mijn gevoel was het een honderd procent strafschop, dus is die gele kaart voor Davy heel vervelend. Maar inderdaad, misschien is het voor mij een kans”, vertelt hij in gesprek met De Telegraaf.

“Het is een topweek geweest voor mij. Tegen Panathinaikos ging het goed en ook tegen SC Heerenveen had ik mijn waarde. Wat ik nu moet doen is het de trainer zo lastig mogelijk maken.”

Van de Beek kwam in de tweede helft binnen de lijnen en was direct belangrijk voor het team door een assist te leveren aan Davy Klaassen. Volgens zijn vader is hij als invaller minder goed dan als basisspeler. Dat kan het talent wel begrijpen. “Ik zal na zondag eens vragen of hij er nog steeds zo over denkt, maar ik ben inderdaad een speler die normaal in de wedstrijd moet groeien. Ik denk dat ik nu toch wel heb bewezen dat ik ook goed kan invallen. Ik moet dan iets extra’s brengen en dat heb ik wel gedaan.”

Archief berichten