Volgende wedstrijd

Vanwege het coronavirus worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld

Stand 2e Klasse G 20/21

1 Unicum 9
2 ASV Dronten 9
3 Valleivogels 9
4 Batavia’90 8
5 VRC 7
6 Horst FC 6
7 Veensche Boys 5
8 Lelystad’67 5
9 Renswoude 4
10 AVW’66 4
11 Lunteren 3
12 OVC 3
13 VSCO’61 1
14 OWIOS 0

Uitslagen 10 oktober 2020

Renswoude – Veensche B 0-0
VSCO – OVC 1-2
Valleivogels – Lunteren 5-1
Unicum – Lelystad 4-0
Batavia – VRC 3-3
asv Dronten – Horst 3-1
AVW – OWIOS 3-2

Activiteiten kalender

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1
1. Nico van den Brom 1
1. Rody Buitenhuis 1

 

Donny van de Beek wint supercup

2014-08-23, Ajax A1-Feyenoord A1 De Toekomst.Donny van de Beek heeft zaterdag 23 augustus de supercup gewonnen met Ajax A1. Op de Toekomst werd met 3-2 gewonnen van de leeftijdgenoten van Feijenoord. 2014-08-23, Ajax A1-Feyenoord A1 De Toekomst.De in de rust ingevallen Zakaria El Azouzi was de grote man aan Ajax-zijde met twee treffers. Beide treffers vielen precies twee minuten nadat Feyenoord op gelijke hoogte was gekomen. Het team van coach Gery Vink kende een droomstart. Na een scherpe voorzet van uitblinker Abdelhak Nouri was het verdediger Nathan Leyder die de 1-0 binnentikte. Snel na het openingsdoelpunt kreeg Feyenoord twee kansen op de gelijkmaker, maar Ajax hield prima stand. Vlak voor rust was het spits Ezra Walian die bijna de score verdubbelde, maar zijn kopbal ging net naast. De tweede helft was nog geen tien minuten uit toen de gelijkmaker in het net hing.

2014-08-23, Ajax A1-Feyenoord A1 De Toekomst.Feyenoord drong al een tijdje aan en via Gustavo Hamer kwamen de Rotterdammer op 1-1. Ajax liet zich niet de kaas van het brood eten en twee minuten later was het via een schitterende aanval 2-1: Nouri gaf voor op op Donny van de Beek, die rustig bleef en de bal voorgaf op invaller El Azouzi. Die liet dit buitenkansje niet onbenut en Ajax stond weer op voorsprong. Na de 2-1 werd het van beide ploegen een slordige wedstrijd. Ajax had nog op 3-1 kunnen en misschien wel moeten komen toen Nouri de bal na een individuele actie voorzette op Van de Beek die net zijn hoofd niet tegen de bal kon krijgen. Waar Ajax de wedstrijd rustig leek uit te spelen werd het alsnog spannend. Na vermeend hands van Ajax wees scheidsrechter Van Helder naar de strafschopstip. Oussama Idrissi schoot onberispelijk binnen, al zat doelman Indy Groothuizen er nog dicht bij. Twee minuten later stond het duel weer op zijn kop. De ingevallen Gino Dekker brak door op links, zette voor op El Azouzi die wederom scoorde: 3-2. El Azouzi raakte kort geblesseerd bij het scoren van het doelpunt, maar kon de wedstrijd gelukkig uitspelen. Feyenoord drong na de 3-2 nog aan om de gelijkmaker te forceren, maar Ajax hield stand en daarmee was de tweede Supercup van de dag een feit. Trainer Vink was blij met het resultaat, maar was niet helemaal te spreken over het spel: ,,Ik vond dat we erg slordig waren, in de eerste helft was het voetbal bij vlagen goed maar ook zó matig.

Donny supercup 2014 a Het veld was weliswaar erg zwaar en de spelers zijn nog niet topfit. Maar ondanks dat hebben we wel gedomineerd. De tweede helft hebben we wat beter in de organisatie gespeeld en stonden de linies wat beter op elkaar. Helaas hebben we teveel kansen gemist, en hadden we de trekker eerder over moeten halen.” Was het toeval dat Ajax steeds net na de gelijkmaker van Feyenoord weer scoorde? ,,Er ontstaat na een gelijkmaker wel een soort winnaarsmentaliteit, daar besteden we ook best veel aandacht aan. De jongens moeten leren overleven, dan zijn dit soort wedstrijden goed voor ze. Twee keer terugkomen uit een moeilijke situatie, en dan toch de wedstrijd winnend afsluiten. Al met al was het daardoor een verdiende overwinning voor ons.” Scoreverloop: 7. Nathan Leyder 1-0, 52. Gustavo Hamer 1-1, 54. Zakaria El Azouzi 2-1, 81. Oussama Idrissi 2-2, 83. Zakaria El Azouzi 3-2

Archief berichten