Volgende wedstrijd

27 januari:  AVW – Veensche Boys (14.30 uur)

2e Klasse G

Veensche Boys 28
Scherpenzeel 24
BlauwGeel 22
AVW 19
Valleivogels 17
FC Horst 17
Lunteren 16
VSCO 15
Lelystad 14
VVOP 12
OWIOS 11
ESA 9
AGOVV 6
Renswoude 6

Uitslagen 16 december

OWIOS – AVW afg
Veensche B – BlauwGeel 3-2
Lelystad – FC Horst afg
ESA – VSCO 0-3
Scherpenzeel – VVOP 6-1
Lunteren – Renswoude  4-0
AGOVV – Valleivogels 1-6

 

Activiteiten kalender

26 januari 2018
Klaverjassen

3 februari 2018
Bingo

10 februari 2018
Klaverjassen

17 februari 2018
Bingo

24 februari 2018
Klaverjassen

 

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 11
2. Danny Brouwer 5
3. Harry Hamstra 2
3. Bas van de Grootevheen 2
3. Herbert van den Ham 2
4. Menno van der Woude 1
4. Ivo te Velthuis 1
4. Gerard Kroonenberg 1
4. Stefan Fredriksen 1
4. Brian Duijst 1
4. Edwin van der Molen 1

 

*** Gezocht: Pupil van de Week *** Nieuwbouw clubhuis onder de pannen ***  Algemene Ledenvergadering en nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2018 – aanvang ledenvergadering 14.00 uur – aanvang Nieuwjaarsreceptie om 15.00 uur *** FIJNE FEESTDAGEN EN EEN SPORTIEF 2018 ***

Druk wordt JO17-1 net iets teveel

Bij de uitwedstrijd tegen Warnsveldse Boys was ikzelf niet aanwezig, maar begreep van Jeroen destijds dat het een goed voetballende ploeg was. Wij verloren daar met 10-0. Deze jongens staan niet voor niets op de 3e plaats, al bijna de gehele competitie lang. Aan de lijst van geblesseerde spelers konden we Ian ook toevoegen, Melissa ging er juist af. We hebben goede hoop dat er deze week weer wat jongens aansluiten bij de training. Raymon en Ian sluiten sowieso weer aan, misschien Bas ook. Voor Yorik lijkt het seizoen over, hopen op een klein wondertje.

 

We begonnen vol goede moed aan de wedstrijd, Wansveldse Boys waren voetballend een stukje beter maar grote kansen kregen ze niet, die kregen wij juist. 2x op de lat door Sebastiaan en Siebe alleen voor de keeper. Als je dan niet zelf scoort dan ben je bang dat de voetbalwet intreed en dat de tegenstander dat doet, maar ook de kansen die zij kregen werden niet benut.

Daan Bouw werd vast gehouden in het strafschopgebied en kreeg een penalty mee.

Tom benutte deze zeer beheerst, 1-0 voor onze boys.

Warnsveldse Boys ging niet bij de pakken neer zitten en bleef voetballen,, zij hielden het veld goed breed en trokken ons centrum uit elkaar.

Daardoor kon er een pas gegeven worden op de spits deze maakte het netjes af. 1-1. 5 minuten later stonden we zelfs met 1-2 achter, De boys uit Warnsveld kregen een corner en daaruit scoorde zij vrij makkelijk. Dit was toch wel een domper voor onze boys. Het koppie ging gelukkig niet omlaag en de Veensche vechtlust kwam naar boven. Nog voor de rust bogen de jongens de achterstand om in een 3-2 voorsprong.

Eerst scoorde Twan met zijn hoofd na een goede cornerbal en daarna een prima aanval vanuit achter opgebouwd. Deze prima aanval werd vakkundig door Marijn van Lunteren binnen gewerkt. Het rustsignaal viel bijna gelijk na het doelpunt.

Na de rust bleef Warnsveldse Boys de druk op ons houden, zij waren niet van plan om de punten in het Veen te laten liggen. Helaas lukte hun dat ook. Uiteindelijk maakte zij nog drie doelpunten en hadden nog meer kunnen scoren. Gelukkig verrichte Oscar een aantal goede reddingen. Jongens weer een puike eerste helft, net als tegen Dieren en Fortissimo. Helaas komen we dan in de tweede helft in de problemen. Ik wil Jullian en Marnix van de JO15-1 bedanken dat zij na hun wedstrijd ons kwamen versterken.

Volgende week gaan we naar Zutphen om tegen de plaatselijke Be Quick te ballen. Be Quick zal er alles aan gaan doen om van ons te winnen, zij maar ook wij hebben de punten hard nodig om te handhaven in de eerste klasse. Hopen dat we deze trainingsweek goed door komen en dat we er zaterdag staan, ik heb er alle vertrouwen in, als je de afgelopen weken zien dat we de eerste 3 het heel lastig kunnen maken.

Rene Doornbos

Foto’s Kees van den Heuvel

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten