Volgende wedstrijd

Geen wedstrijden A-selectie

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

19 juli 2019
Klaverjassen 20u

2 augustus 2019
Klaverjassen 20u

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Eddy Hof geeft grote pluim aan de ploeg

Dat voelt lekker, grijnst trainer Eddy Hof als hem wordt gevraagd hoe hij de zege op Lopik heeft ervaren. Na drie verliespartijen kwam deze overwinning goed uit. Het is bovendien goed voor het vertrouwen van het team dat al zoveel blessure- en schorsingleed kende. ‘Je kunt geen plan maken voor al die wind en regen. Voor de eerste helft hebben we overlegd: wat gaan we doen? Wind mee of wind tegen in de eerste helft? Uiteindelijk kregen we de wind mee.

Hof: Tegen TOV hadden we bedacht dat we in de tweede helft met de wind achter gingen spelen, maar dat pakte toen helemaal verkeerd uit. Nu hebben we ervoor gekozen om eerst met de wind mee te spelen.

In de tweede helft was Veensche Boys een stukje gevaarlijker dan toen Lopik de wind tegen had.

Eddy Hof: Ik had het idee dat Lopik ook echt niet van plan was in de eerste helft om ermee aan het werk te gaan. Dat hadden wij als Veensche Boys zeker wel toen wij de wind tegen kregen. Dat hebben we een half uurtje kunnen laten zien en voor de rest was het vooral vechten en werken. En zorgen dat je de punten meeneemt. Daar zijn we in geslaagd.

Was het niet verstandiger geweest om in de eerste helft nog wat meer opportunistischer te spelen en te gokken dat de bal er vaker in zou vallen?

Eddy Hof: Daar hebben we het over gehad. Dan moet de bal ook even goed vallen. Lopik sloot het in het centrum goed dicht, waardoor de schoten niet echt komen. We waren aan het zoeken en hebben het geprobeerd. Dat er uiteindelijk een goal valt, daar zijn we hartstikke blij mee.

Delta Sports en Waterwijk hebben gewonnen en De Bilt heeft gelijk gespeeld. Dit geeft weer mogelijkheden.

Eddy Hof: Deze overwinning geeft de ploeg weer meer vertrouwen.

Voorafgaande dacht ik: Veensche Boys heeft veel pech met blessures en schorsingen. Komt dit wel goed? Ik was zeer tevreden over de inzet van de spelers die de klus uiteindelijk hebben geklaard.

Eddy Hof: Je kunt laten zien dat je het als ploeg doet. Ze hebben keihard gewerkt. Je doet het nu met deze groep en het is een fantastisch resultaat. De wedstrijd zelf: daar moeten we niet al te lang over praten.  

Interview en foto’s Kees van den Heuvel  

Webshop
Webshop
Archief berichten