Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC *
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
Merino’s De * promotie
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
* Kiest voor zondagvoetbal

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender
Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Eddy Hof: Gelijkspel is niet erg

veensche boys 2 zeewolde 16-4 friso 3 bisHet tweede team van Veensche Boys staat nog altijd bovenaan de ranglijst, maar de concurrentie is wel genaderd na een 1-1 gelijkspel van Veensche Boys tegen Zeewolde. Geen mooie wedstrijd, maar wel iets beter voetbal dan vorige week, aldus trainer Eddy Hof. Kilian van Kasteel scoorde de enige goal van de Blauwe Helden nadat de bal via de lat terugspatte op het wedstrijdveld en via de nek van de keeper van Zeewolde alsnog in de goal hobbelde. Eddy Hof: ‘De eerste helft vond ik niet goed. We speelden tegen de wind en dan moet je over de grond voetballen. Het spel ging op en neer. Het was slecht voetbal en het zat er gewoon niet in vandaag.

veensche boys 2 zeewolde 16-4 hols bisVeensche Boys had in de tweede helft de wind in de rug. Wellicht had af en toe meer op de bonnefooi op de goal kunnen worden geschoten?

Eddy Hof: Ik wil altijd vanuit het voetbal uitgaan. Dus over de grond. Er is helemaal niets aan de hand. Volgende week gaan we er opnieuw tegenaan. Alleen het voetballend gedeelte moet beter. Volgende week gaan we het oppakken. Een keertje gelijkspelen is helemaal niet erg.

Waren de gele kaarten terecht? Vooral Friso Doornhof was over de rooie over een tegen hem toegekende gele prent.

Eddy Hof: Die van Friso vond ik onterecht. Hij maakt wel de overtreding, maar om gelijk een gele kaart te tonen, vond ik niet terecht. Van dat soort overtredingen heb ik er twintig gezien in de wedstrijd en die werden normaal gesproken ook niet bestraft.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

veensche boys 2 zeewolde 16-4 friso2 bis veensche boys 2 zeewolde 16-4 kilian 3 veensche boys 2 zeewolde 16-4 hols 2 bis veensche boys 2 zeewolde 16-4 friso kilian veensche boys 2 zeewolde 16-4 sebastiaan 1 bis veensche boys 2 zeewolde 16-4 kasteel bis veensche boys 2 zeewolde 16-4 sebastiaan bis veensche boys 2 zeewolde 16-4 geert bis veensche boys 2 zeewolde 16-4 friso bis veensche boys 2 zeewolde 16-4 friso 2 bis

Archief berichten