Volgende wedstrijd

Geen wedstrijden A-selectie

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

19 juli 2019
Klaverjassen 20u

2 augustus 2019
Klaverjassen 20u

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Eddy Hof is blij en opgelucht

Met een overwinning en een zesde plek op de eindklassering heeft de hoofdmacht van Veensche Boys 1 het seizoen afgesloten. Het was een jaar vol ups en downs, dat aanvankelijk zeer sterk startte met een klassering in de top-3 en uiteindelijk toch is afgesloten met een mooie plek in de middenmoot. En er was een spannende wedstrijd tegen Odysseus. Trainer Eddy Hof: ‘Ja toch? We hebben het mooi afgesloten. De afspraak was om er een mooie wedstrijd van te maken.

Je had natuurlijk Odysseus een cadeautje kunnen gunnen.

Eddy Hof: Zeker, maar je gaat ook voor je eigen ding. Dat heeft niet gelegen aan deze wedstrijd. Ik laat me er verder niet over uit. De wedstrijd was leuk om te zien voor het publiek. Veel goals gevallen. Een paar dingetjes hebben we besproken in de rust en we hebben het fantastisch afgesloten.

Hoe bevalt dat nu om als interim afscheid te moeten nemen van Veensche Boys 1.

Eddy Hof: Voor mezelf ben ik blij en opgelucht. We zijn met de hele ploeg over de streep gekomen. Uiteindelijk was het seizoen sportief gezien teleurstellend, maar qua groep eromheen niet. Dat was fantastisch. Je hoopt op meer en het is nu goed afgesloten.

Ga je nog iets betekenen voor het voetbal?

Eddy Hof: Jazeker, ik blijf lekker bij de club en ik ga volgend seizoen wat andere dingetjes voor de club doen. Ten aanzien van het trainerschap neem ik eerst een jaartje rust. En dan zie ik wel weer verder.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Webshop
Webshop
Archief berichten