Volgende wedstrijd

24 aug: Veensche Boys – vv Maarssen (14.30u)

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

16 augustus 2019
Klaverjassen 20u

23 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Eddy Hof kan weer lachen

Na vele teleurstellende nederlagen konden de armen weer de lucht in na een benauwde 2-3 zege op Benschop. En hoewel Veensche Boys heer en meester was op het kunstgrasveld, maakten ze het elkaar weer onnodig spannend. Trainer Eddy Hof: Een groot verschil met vorige week. Toen was er veel frustratie bij iedereen en ook bij mij. Daar hebben we het deze week over gehad en over gepraat, want we wilden gewoon goed afsluiten. In de wedstrijd heeft de tegenstander ons een beetje laten voetballen en dat hebben we goed gedaan. De eerste helft was heel leuk om te zien.’

Vooral in de beginfase had Veensche Boys zomaar dik kunnen uitlopen.

Eddy Hof: We hebben kansen zat gecreëerd. Een paar keer één op één en die kansen moeten er gewoon in. Uiteindelijk sluit je positief af en dat geeft een goed gevoel. Voor de groep, voor mij, de staf. Dus dit hebben wij fantastisch gedaan.

Wat gaat er door je heen als plotseling die 2-2 valt?

Eddy Hof: Het zal toch niet? We wisselden Edwin, omdat hij wat pijntjes had. En dan komen er plots twee goals door de lucht. Al met al zijn we tevreden vandaag.

Alwin was terug en Tom maakte een prima rentree.

Eddy Hof: Je weet wat die jongens kunnen. We hebben een aantal trainingsweken achter de rug waar we fantastisch trainen. En tijdens de wedstrijd kwam het er niet uit. Nu scoren we er vandaag drie en we hebben getracht positief te blijven coachen, ondanks dat Benschop op 2-2 kwam. De dingen die moesten worden gedaan, zijn goed uitgevoerd. De jongens hebben het fantastisch gedaan in die zin dat ze de wedstrijd over de streep hebben getrokken. Het was een benauwde zege, maar op basis van de gehele helft zeer verdiend.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel   

Webshop
Webshop
Archief berichten