Volgende wedstrijd

26 sept: OVC – Veensche Boys  (15.00 uur)

Stand 2e Klasse G 20/21

Horst FC 3
VRC 3
Valleivogels 3
Unicum 3
Veensche Boys 3
Lunteren 3
Lelystad’67 1
Batavia’90 1
ASV Dronten 0
AVW’66 0
OWIOS 0
Renswoude 0
VSCO’61 0
OVC 0

Uitslagen 19 september 2020

Veensche B-ASV Dronten 1-0
VRC – OVC 4-0
FC Horst – VSCO 4-0
Lunteren – AVW 2-1
OWIOS – Unicum 1-2
Valleivogels – Renswoude 3-1
Lelystad-Batavia 1-1

Activiteiten kalender

25 september 2020
Klaverjassen 20.00 uur

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1

 

Eddy Hof: Vooral veel tegenhouden, maar tevreden

Het is niet eenvoudig iemand te moeten feliciteren met één punt, maar meer zat er ook echt niet in voor Veensche Boys tegen FC De Bilt (0-0). Toch is trainer Eddy Hof niet helemaal ontevreden. ‘Verdedigend zat het goed in elkaar. Het eerste kwartier domineerde Veensche Boys met het balbezit en toen kreeg de ploeg wat meer grip. Dan zie je dat we wat makkelijker konden voetballen. Iedere keer is het uitstekend opgevangen. Van daaruit probeerden we een kans te creëren. Er zaten één of twee momentjes in dat dat kon. Voor de rest was het vooral tegenhouden en van daaruit voetballen.’

Nog een geblesseerde is aan het lange rijtje toegevoegd.

Eddy Hof: Die kreeg een behoorlijke tik. Een beetje ongelukkig. We hebben pech met al die blessures. Ik weet nog niet hoe ernstig het is. Het is even afwachten.

Chiel Wery kwam voor hem in de plaats en die kon zich voor het eerst bewijzen voorin.

Eddy Hof: Dat is voor hem natuurlijk moeilijk om met een koude start te beginnen. Hij had er zeker in het begin moeite mee. Dat gold ook voor de positie waar hij moest voetballen. Maar uiteindelijk heeft hij het met veel werklust uitstekend gedaan.

In de tweede helft heb ik maar twee kansen gezien voor Veensche Boys.

Eddy Hof: Dat klopt. In de tweede helft was er een wissel met Luuk Kreijne en Gerard Kroonenberg. Ik vond die linkerspits van FC De Bilt toch vrij sterk. Luuk oogde een beetje onzeker. Ik heb de keuze gemaakt voor Gerard omdat die wat meer fysiek heeft. Er kwam meer rust, waardoor we verdedigend meer stand konden houden. Vervolgens hebben we keihard gewerkt in de tweede helft en een punt binnen gehaald. We zijn tevreden. Als ploeg zijnde geeft dit een mooie opsteker na een dramatische wedstrijd van twee weken geleden. Ik vond de tegenstander niet echt de dominantie hebben om er echt doorheen te voetballen. Gelijkspel is terecht.

Is dit een beetje de ommekeer?

Eddy Hof: Dat kun je niet zeggen. Als groep zijnde moet je het doen en we missen teveel spelers. Dan heb je af en toe een beetje geluk nodig.

Hoe zit het met de geblesseerden?

Eddy Hof: Niels is nog niet afgeschreven. We hopen erop dat die de laatste twee wedstrijden nog iets kan betekenen. Danny is een lastige met zijn enkel en dat duurt nog even. Menno heeft zijn knie verdraaid in het tweede en dat ziet er ook niet lekker uit.

Interview en foto Kees van den Heuvel  

Archief berichten