Volgende wedstrijd

Vanwege het coronavirus worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld

Stand 2e Klasse G 20/21

1 Unicum 9
2 ASV Dronten 9
3 Valleivogels 9
4 Batavia’90 8
5 VRC 7
6 Horst FC 6
7 Veensche Boys 5
8 Lelystad’67 5
9 Renswoude 4
10 AVW’66 4
11 Lunteren 3
12 OVC 3
13 VSCO’61 1
14 OWIOS 0

Uitslagen 10 oktober 2020

Renswoude – Veensche B 0-0
VSCO – OVC 1-2
Valleivogels – Lunteren 5-1
Unicum – Lelystad 4-0
Batavia – VRC 3-3
asv Dronten – Horst 3-1
AVW – OWIOS 3-2

Activiteiten kalender

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1
1. Nico van den Brom 1
1. Rody Buitenhuis 1

 

Eddy Hof: We gaan de laatste weken afmaken. Klaar.

Wat een teleurstelling, verzucht trainer Eddy Hof na afloop van de verloren wedstrijd Veensche Boys-JSV. Na een prachtige voetbalshow in het eerste half uur kantelde de wedstrijd in het voordeel van de ploeg uit Nieuwegein. Is er onverantwoord met de krachten omgesprongen? Eddy Hof: Daar kies je met zijn allen voor om het op deze manier te doen. We hebben de eerste helft gewoon fantastisch voetbal laten zien en dan moet je eigenlijk 3-0 maken. Dat doe je niet.

Positief was dat ik weer passie zag. Dit is het spel dat Veensche Boys altijd dient te spelen, maar dat hebben ze niet de hele wedstrijd kunnen volhouden.

Eddy Hof: De beleving zat er in. We zijn gaan zoeken naar een andere manier van spelen en dat kwam er vandaag uit. Alleen, het is nu het volhouden van de wedstrijd. Dan kun je zeggen: we geven teveel gas in het eerste gedeelte. Ja, dat kun je zeggen, maar als je daarin twee of drie keer scoort, dan komen ze er nooit meer aan. We zakten na het stormachtige begin iets terug en we gingen iets moeilijker voetballen. In de rust hebben we er met elkaar over gesproken: laten we alsjeblieft vanuit het centrum gaan voetballen. Met positiespel. Daar zijn we goed in. Dat zag je ook. We kwamen goed naar voren. Toen kregen we nog legio kansen. Maar ze gingen er niet in. Dan krijg je momenten dat JSV wat meer in hun spel komt en ze de diepe ballen wat vaster kunnen geven, vanuit de counters. Dan krijg je ze om de oren. Het veld werd langer en dan kom je beter in hun spel. Wij moeten het meer belopen en dan ga je stuk. De koppen gingen iets naar beneden. Dan ben je bezig met je wissels. Die moeten plaatsvinden omdat Danny net pas terug is en Gerard kan ook nog niet voluit spelen. Ook Alwin valt af. We moesten spelers inbrengen. We wilden eigenlijk het spel blijven spelen zoals ook in de eerste helft was te zien. Daar gaan we de komende week mee verder en echt proberen uit te bouwen.

Drie weken heb je de tijd om de boel op de rit te krijgen. Extra trainingen?

Eddy Hof: Nee. De jongens die de bal erin willen schieten, zouden ook graag goals willen maken. Zo simpel is het. Als dat niet lukt…. We gaan aan het werk en gaan ermee verder. We maken de laatste weken af. Klaar.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Archief berichten