Volgende wedstrijd

Geen wedstrijden A-selectie

Stand 2e Klasse B

1 FC De Bilt 59 (K)
2 Delta Sports 48
3 FC Almere 45*
4 BFC Bussum 41
5 De Meern 38
Veensche Boys 38
7 Waterwijk 38
8 Loosdrecht 37
9 JSV Nieuwegein 36
10 IJFC 36
11 Benschop 27
12 TOV Baarn 27
13 Lopik 24
14 Odysseus’91 21
* Punt in mindering

Uitslagen 25 mei

Veensche Boys – Odysseus 4-3
Almere FC – BFC 2-2
De Meern – Waterwijk 4-0
Loosdrecht – Lopik 3-0
IJFC – Benschop 1-0
FC De Bilt – TOV 6-1
JSV – Delta Sports 3–1

Activiteiten kalender

14 juni 2019
Bingo 19.30 uur

21 juni 2019
Klaverjassen 20u

21-23 juni 2019
Jeugdkamp

28 juni 2019
Bingo 19.30 uur

5 juli 2019
Klaverjassen

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 10
1 Danny Brouwer 10
2 Kevin Hols 5
2 Tom van Donselaar 5
3 Stefan Fredriksen 3
4 Kilian van Kasteel 2
4 Edwin van der Molen 2
4 Bas van de Grootevheen 2
5 Ivo te Velthuis 1
5 Menno van der Woude 1
5 Niels Buijtenhuis 1
5 Rody Buitenhuis
5 Eigen doelpunt 1

***  Vrijwilligersavond 8 juni *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Eddy Hof: We hadden een punt verdiend

De spelers van Veensche Boys hebben het gehele seizoen tot dusver 33 goals gemaakt. Dat aantal had vorig seizoen alleen al Yannick Bouw bijna op zijn conto. Hoe kan het toch dat Veensche Boys bijna niet meer tot scoren komt of de winst weet af te dwingen. Opnieuw moest trainer Eddy Hof een nederlaag incasseren. Nu tegen Loosdrecht dat met 3-1 won in gezapige wedstrijd met een hectisch staartje.  Eddy Hof: ‘Ik ben echt teleurgesteld.’

Als Veensche Boys zo had gevoetbald als in de slotminuten, dan was het nog een knap spannende wedstrijd geworden.

Eddy Hof: Deze wedstrijd geeft een heel vervelend gevoel, omdat je het idee hebt dat je verliest op een manier waarvan je denkt: Dat is echt niet nodig. Wij beginnen denk ik niet goed in de eerste helft. Daarna krijgen we wat grip in het spelletje en we voetballen op het middenveld aardig door. We hebben veel balbezit gehad en er werden dingen getoond die prima waren, maar je maakt geen goals. Dan krijg je ook nog een goal tegen. Een ongelooflijke situatie. Het was volgens mij zelfs buitenspel. Wessel liet de bal los en dan krijg je een 1-0. In de tweede helft begonnen we goed. We gingen positief naar voren en veel spelers deden het goed. En dan krijg je zomaar vanuit het niets die penalty tegen.

Was het aangeschoten hands?

Eddy Hof: Dat vond ik wel. De scheidsrechter gaf de strafschop heel gemakkelijk. Maar goed. Dan kom je op 2-0. Daarna heb je wat mogelijkheden om goals te maken. Het zijn open kansen. Die moeten er gewoon in. Dan zie je dat het vertrouwen afneemt. Kleine keuzes die net niet goed komen. Daar baal je van. Dan krijg je in het laatste gedeelte er nog goed grip op met echt goede kansen nog. Door een individuele fout krijg je alsnog de 3-1 tegen.

Als die kans van Nico was benut was het gewoon 2-2 geworden en was de pot dichtgegooid. En zou het duel prima zijn uitgespeeld

Eddy Hof: Dan mis je daar gewoon wat. Klaar.

Je hebt langer dan normaal in de kleedkamer gezeten na de wedstrijd.

Eddy Hof: Voor iedereen is het gewoon teleurstellend. Je gaat altijd vanuit een positieve situatie denken. Soms willen dingen ook gewoon niet en worden verkeerde keuzes gemaakt. Het zijn kleine dingetjes die niet goed lopen. Dan zie je in het laatste stukje van de wedstrijd dat je echt wel door kunt voetballen, want de goal van Kevin Hols was echt fantastisch. Die ging over zeven a acht schijven. Het is ongelooflijk dat je hier geen punten haalt. We hadden tenminste recht op een punt, gezien de mogelijkheden en de manier waarop we hebben geprobeerd te voetballen.  

Interview en tekst Kees van den Heuvel

Webshop
Webshop
Archief berichten