Volgende wedstrijd

7 maart: Veensche Boys – FC Dinxperlo (14.30 u)

Stand 2e Klasse G

1 De Merino’s 38
2 Unicum 35
3 ASV Dronten 34
4 Batavia’90 33
5 Renswoude 26
6 Veensche Boys 25
7 VRC 25
8 AVW’66 22
9 Valleivogels 21
10 FC Horst 18
11 Lunteren 18
12 Dinxperlo 9
13 Lelystad’67 7
14 Be Quick Zutphen 1

Uitslagen 15 februari

AVW – Veensche Boys 2-2
Renswoude – Lunteren 0-0
Horst – Merinos 0 4
Dinxperlo – Batavia 0-3
Be Quick – Dronten 0-3
Unicum – Valleivogels 6-0
Lelystad – VRC 1-4

Activiteiten kalender

21 februari 2020
Bingo 19.30u

28 februari 2020
Klaverjassen 20.00u

6 maart 2020
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 13
2 Tom van Donselaar 8
2 Rody Buitenhuis 8
3 Julian Buitenhuis 7
4 Menno van der Woude 2
4 John Riezenbos 2
4 Mohammed Nouri 2
5 Alwin van Domselaar 1
5 Rody van de Beek 1
5 Herbert van den Ham 1
5 Bas van de Grootevheen 1
5 Jaimy Mol 1
5 Barry de Winter 1

 

Eddy Hof: We hadden een punt verdiend

De spelers van Veensche Boys hebben het gehele seizoen tot dusver 33 goals gemaakt. Dat aantal had vorig seizoen alleen al Yannick Bouw bijna op zijn conto. Hoe kan het toch dat Veensche Boys bijna niet meer tot scoren komt of de winst weet af te dwingen. Opnieuw moest trainer Eddy Hof een nederlaag incasseren. Nu tegen Loosdrecht dat met 3-1 won in gezapige wedstrijd met een hectisch staartje.  Eddy Hof: ‘Ik ben echt teleurgesteld.’

Als Veensche Boys zo had gevoetbald als in de slotminuten, dan was het nog een knap spannende wedstrijd geworden.

Eddy Hof: Deze wedstrijd geeft een heel vervelend gevoel, omdat je het idee hebt dat je verliest op een manier waarvan je denkt: Dat is echt niet nodig. Wij beginnen denk ik niet goed in de eerste helft. Daarna krijgen we wat grip in het spelletje en we voetballen op het middenveld aardig door. We hebben veel balbezit gehad en er werden dingen getoond die prima waren, maar je maakt geen goals. Dan krijg je ook nog een goal tegen. Een ongelooflijke situatie. Het was volgens mij zelfs buitenspel. Wessel liet de bal los en dan krijg je een 1-0. In de tweede helft begonnen we goed. We gingen positief naar voren en veel spelers deden het goed. En dan krijg je zomaar vanuit het niets die penalty tegen.

Was het aangeschoten hands?

Eddy Hof: Dat vond ik wel. De scheidsrechter gaf de strafschop heel gemakkelijk. Maar goed. Dan kom je op 2-0. Daarna heb je wat mogelijkheden om goals te maken. Het zijn open kansen. Die moeten er gewoon in. Dan zie je dat het vertrouwen afneemt. Kleine keuzes die net niet goed komen. Daar baal je van. Dan krijg je in het laatste gedeelte er nog goed grip op met echt goede kansen nog. Door een individuele fout krijg je alsnog de 3-1 tegen.

Als die kans van Nico was benut was het gewoon 2-2 geworden en was de pot dichtgegooid. En zou het duel prima zijn uitgespeeld

Eddy Hof: Dan mis je daar gewoon wat. Klaar.

Je hebt langer dan normaal in de kleedkamer gezeten na de wedstrijd.

Eddy Hof: Voor iedereen is het gewoon teleurstellend. Je gaat altijd vanuit een positieve situatie denken. Soms willen dingen ook gewoon niet en worden verkeerde keuzes gemaakt. Het zijn kleine dingetjes die niet goed lopen. Dan zie je in het laatste stukje van de wedstrijd dat je echt wel door kunt voetballen, want de goal van Kevin Hols was echt fantastisch. Die ging over zeven a acht schijven. Het is ongelooflijk dat je hier geen punten haalt. We hadden tenminste recht op een punt, gezien de mogelijkheden en de manier waarop we hebben geprobeerd te voetballen.  

Interview en tekst Kees van den Heuvel

Archief berichten