Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC *
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
Merino’s De * promotie
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
* Kiest voor zondagvoetbal

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender
Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Een vriendelijk doch dringend verzoek!

Bij de wedstrijden van de JO8-, JO9- en JO11-teams worden sinds enige tijd andere regels gehanteerd tijdens de wedstrijden. Kleinere velden, meer of minder spelers, time-outs en zo zijn er nog wel een paar nieuwe regels. Dit resulteert vaak in leuke wedstrijden, veel doelpunten en kinderen die plezier in het spelletje hebben. Ook een regel van de KNVB, welke al jaren geldt, is dat het speelveld alleen betreden mag worden door spelers, trainers/leiders en de (assistent) scheidsrechter(s). Het bestuur is het opgevallen dat er bij sommige wedstrijden heel veel ouders/supporters op het speelveld, en zelfs direct aan de zij- of middenlijn staan. Ouders/supporters die wél netjes achter de hekken staan kunnen de wedstrijd bijna niet volgen, vanwege al deze ouders/supporters op het speelveld. Het bestuur heeft daarom via onze trainers en leiders verzocht binnen hun elftal aan de ouders kenbaar te maken dat het niet toegestaan is om op het veld of vanuit de dug-out de wedstrijd te bekijken. Hierbij willen wij ook het verzoek doen aan bezoekende ouders/supporters van tegenstanders om de wedstrijden niet vanaf het speelveld of vanuit de dug-out te bekijken, maar vanachter de hekken. Vanwege bovenstaande willen wij onderstaand artikel graag nogmaals onder jullie aandacht brengen.

Alle supporters achter de hekken: Dank u!

Iedere zaterdag worden er tal van wedstrijden gevoetbald op onze velden die vaak druk bezocht worden door o.a. ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes. Deze support is uiteraard voor onze spelers en speelsters hartstikke fijn… echter…. er geldt al sinds jaar en dag de stelregel bij Veensche Boys: geen supporters op de velden en in de dug-outs!!

Niet binnen de lijnen, niet vlak achter de lijnen, niet op middenlijnen en niet in de dug-outs. Geen gras of kunstgras onder de voeten van de supporters.

Blijf dus allemaal alsjeblieft achter de hekken en laat het veld alleen betreden worden door spelers, begeleiding en arbitrage. Daarnaast zijn de dug-outs alleen voor de (wissel)spelers en begeleiding.

Zie je toch supporters binnen de hekken of in de dug-outs? Spreek elkaar even aan en zoek je plek achter de hekken. En het moet gezegd worden: onze hekken leunen beter als je er achter staat!

Archief berichten