Volgende wedstrijd

26 sept: OVC – Veensche Boys  (15.00 uur)

Stand 2e Klasse G 20/21

Horst FC 3
VRC 3
Valleivogels 3
Unicum 3
Veensche Boys 3
Lunteren 3
Lelystad’67 1
Batavia’90 1
ASV Dronten 0
AVW’66 0
OWIOS 0
Renswoude 0
VSCO’61 0
OVC 0

Uitslagen 19 september 2020

Veensche B-ASV Dronten 1-0
VRC – OVC 4-0
FC Horst – VSCO 4-0
Lunteren – AVW 2-1
OWIOS – Unicum 1-2
Valleivogels – Renswoude 3-1
Lelystad-Batavia 1-1

Activiteiten kalender

25 september 2020
Klaverjassen 20.00 uur

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1

 

Fenomenaal Veensche Boys 2 vloert koploper AZSV

Of het nu wel of niet een goede afspiegeling was van de wedstrijd, de winst zit in de pocket. Veensche Boys 2 vloerde koploper AZSV zaterdag 2 november in een zenuwslopende wedstrijd (1-0). In een drietrapsraket werd de bal er via de rebound in gewerkt (John Riezebos, Wessel Bouw, Chiel Wery). Wat volgde was een explosie aan vreugde. Trainer Sina Baghbani, die nota bene kampte met personeelsgebrek, heeft er nog hartkloppingen van.

‘Het is inderdaad een geweldig resultaat. We spelen sowieso een systeem waarbij de tegenstander veel de bal heeft. Dan moet je hopen dat je niet vroeg de tegengoal krijgt. Dat gebeurde niet. Maar de tegenstander was met de lange bal wel erg gevaarlijk. Dat hebben we weten te pareren.’

Dit was de nummer 1, he?

Sina Baghbani: Dit was de nummer 1, maar ik had ze wel beter verwacht, moet ik eerlijk zeggen. Maar bij ons in de competitie is altijd lastig. Het is elke week anders. Dat is moeilijk. Het hangt er altijd vanaf wat je van het eerste terugkrijgt. Maar een heel mooi resultaat. Van de koploper winnen.

In de eerste helft hadden jullie al moeten scoren.

Sina Baghbani: Dat was een honderd procent goal. Alleen, die is afgekeurd en dat moet je er voor de rest ook niet zo druk over maken. En dan moet je zorgen dat je er nog een maakt en dat doe je.

Als extra handicap was er het personeelsgebrek. Je moest zelfs Stefan Fredriksen inbrengen.

Sina Baghbani: Daar was ik enorm blij mee. De groep ook. Ik heb het wel aangekaart bij de wedstrijdbespreking. Ik heb gezegd: Wees blij dat zulke jongens ons willen helpen, want we hadden maar twee wissels. En Rody en Wessel waren niet fit. Ze komen niet om je plekje af te nemen. Ze komen alleen maar om te helpen en je beter te maken. Ik was ook gestart met mijn eigen jongens en Stefan heeft een belangrijke rol vervuld.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Archief berichten