Volgende wedstrijd

24 aug: Veensche Boys – vv Maarssen (14.30u)

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

23 augustus 2019
Bingo 19.30u

30 augustus 2019
Klaverjassen 20u

6 september 2019
Bingo 19.30u

13 september 2019
Klaverjassen 20u

20 september 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Fortius opent nieuw onderkomen

Oud-voorzitter Dick Schouten van Veensche Boys feliciteerde vrijdag 8 februari Jeanette van den Berg met het nieuwe onderkomen van Fortius. Ook bij Veensche Boys is een vestiging van Fortius aanwezig. Door een oranje lint door te knippen heeft Geurie Bleeker vrijdag vervolgens het nieuwe onderkomen van Fortius Fysiotherapie in voormalige wijkcentrum Corlaer geopend. Aanvankelijk wilde Fortius de oudste patiënt voor de openingshandeling inschakelen, maar uiteindelijk viel de keuze op Geurie Bleeker, de medewerker die vanaf de start van Fortius bij de praktijk werkzaam is. Ze was bovendien jarig (66).

Het nieuwe onderkomen in voormalig wijkcentrum Corlaer, waaraan vier maanden verbouwing aan vooraf ging, bestaat uit tien behandelkamers, twee oefenzalen en een ruime entree met wachtruimte, allemaal op de begane grond. Directeur Jeanette van den Berg: ‘Een droom van elke zorgverlener. Voor iedereen toegankelijk, met of zonder verwijzing: nu ook letterlijk. De nieuwe huisvesting biedt ons nieuwe kansen om ons te onderscheiden en onze zorgverlening te optimaliseren. Maar de kracht van Fortius zit niet in het mooie functionele gebouw, maar in het prachtige team van mensen die Fortius vertegenwoordigen: de kennis en kwaliteiten van al onze disciplines. De disciplines binnen ons centrum dragen gezamenlijk bij aan het welbevinden en de gezondheid van de mens. Alles draait om de optimale behandeling van u. En om die optimale behandeling te geven is kennis en expertise nodig en wederzijds vertrouwen in elkaar. Die kennis en vertrouwen is aanwezig en wordt voortdurend gevoed en vergroot door scholing van onze medewerkers.’ Fortius Fysiotherapie bestaat nu 22 jaar en gaat in het nieuwe onderkomen naast een praktijk voor fysiotherapie ook plaats bieden aan een psycholoog, een kinderpsycholoog, een dietiste, een osteapaat, een cesartherapeut, bloedprikken Saltro, Meander en Nijkerk Sportief en Gezond.

Tekst en foto’s Kees van den Heuvel

Webshop
Webshop
Archief berichten