Volgende wedstrijd

23 februari: BFC – Veensche Boys (15.15 uur)

Stand 2e Klasse B

1 FC De Bilt 38
2 Delta Sports 29
Veensche Boys 28
4 Waterwijk 26
5 De Meern 24
6 BFC Bussum 22
7 Benschop 22
8 JSV Nieuwegein 21
9 IJFC 20
10 Loosdrecht 19
11 Lopik 19
12 FC Almere 19*
13 TOV Baarn 18
14 Odysseus’91 10
* Punt in mindering

Uitslagen 16 februari

Odysseus – Benschop 0-1
Delta Sports – Lopik 3-0
IJFC – TOV 2-2
Veensche B – De Meern 0-3
FC Almere – De Bilt 4-3
Loosdrecht – Waterwijk 0-3
JSV – BFC 1-0

Activiteiten kalender

22 februari 2019
Bingo 19.30 uur

1 maart 2019
Klaverjassen 20u

 

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 8
2 Danny Brouwer 6
3 Kevin Hols 3
4 Kilian van Kasteel 2
4 Stefan Fredriksen 2
4 Tom van Donselaar 2
4 Edwin van der Molen 2
5 Ivo te Velthuis 1
5 Bas van de Grootevheen 1
5 Menno van der Woude 1
5 Niels Buijtenhuis 1
5 Eigen doelpunt 1

***  Binnenkort foto-actie met Boni-supermarkt *** 

Gary Spier en Dwight Eind ondertekenen contract

Veensche Boys Gary spier Dwight Eind1 bisGary Spier en Dwight Eind hebben zaterdag 27 april hun contract ondertekend dat hen volgend seizoen bindt aan Veensche Boys. Gary Spier (29) is woonachtig in Almere en werkt in de dagelijkse praktijk bij de ABN/Amro. ‘Ik ben benaderd door Jos Bouw en dat gaf me een goed gevoel. We hebben hier ook al een oefenwedstrijd gespeeld en ik ken een aantal jongens hier. De klik was er direct en ik dacht: die uitdaging wil ik wel aangaan om hier iets moois neer te zetten. Sowieso wil ik van waarde zijn voor het team en ik wil hier met plezier gaan voetballen. Gezien de vorming van de selectie denk ik dat we voor de prijzen kunnen gaan spelen, wat mij betreft. Foto’s Kees van den Heuvel. Veensche Boys Gary spier Dwight Eind bisDat Karim Elkaddouri naar Nijkerkerveen komt is alleen maar goed. Ik ken hem al een tijdje en ik denk dat hij extra kwaliteiten heeft. Het is altijd prettig om dat in het team te hebben.  Dat geeft alleen maar extra stimulans. Dwight Eind is eveneens 29 jaar oud en woonachtig in Almere. Ook hij speelt bij voorkeur op het middenveld. ‘Mijn uitdaging is om lekker minuten te maken met Veensche Boys. Ik ben er een tijdje uit geweest vorig seizoen en ik heb niet zoveel gespeeld. Ik wil naast minuten ook plezier maken. Ik heb voor een deel nog wel kunnen bijdragen aan het succes van Sparta Nijkerk 2. Het is leuk dat zij kampioen zijn geworden.

Webshop
Webshop
Archief berichten