Volgende wedstrijd

27 januari:  AVW – Veensche Boys (14.30 uur)

2e Klasse G

Veensche Boys 28
Scherpenzeel 24
BlauwGeel 22
AVW 19
Valleivogels 17
FC Horst 17
Lunteren 16
VSCO 15
Lelystad 14
VVOP 12
OWIOS 11
ESA 9
AGOVV 6
Renswoude 6

Uitslagen 16 december

OWIOS – AVW afg
Veensche B – BlauwGeel 3-2
Lelystad – FC Horst afg
ESA – VSCO 0-3
Scherpenzeel – VVOP 6-1
Lunteren – Renswoude  4-0
AGOVV – Valleivogels 1-6

 

Activiteiten kalender

26 januari 2018
Klaverjassen

3 februari 2018
Bingo

10 februari 2018
Klaverjassen

17 februari 2018
Bingo

24 februari 2018
Klaverjassen

 

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 11
2. Danny Brouwer 5
3. Harry Hamstra 2
3. Bas van de Grootevheen 2
3. Herbert van den Ham 2
4. Menno van der Woude 1
4. Ivo te Velthuis 1
4. Gerard Kroonenberg 1
4. Stefan Fredriksen 1
4. Brian Duijst 1
4. Edwin van der Molen 1

 

*** Gezocht: Pupil van de Week *** Nieuwbouw clubhuis onder de pannen ***  Algemene Ledenvergadering en nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2018 – aanvang ledenvergadering 14.00 uur – aanvang Nieuwjaarsreceptie om 15.00 uur *** FIJNE FEESTDAGEN EN EEN SPORTIEF 2018 ***

Gehavend JO17-1 heeft veel voor elkaar over

Heb net het stukje gelezen dat ik bij de heen wedstrijd had geschreven, we verloren toen met 16-1. We hadden toen veel blessures en hadden toen nog niets gewonnen. De trouwe lezers weten inmiddels dat wij in de tussentijd wel punten hebben gepakt. Met de blessures is het jammer genoeg nog niet veel beter. Zaterdag misten we een 5-tal spelers die geblesseerd en/of ziek waren en Oscar die op bezoek was bij zijn vader in Poolen. Yorik, Raymon, Melissa en Bas zijn geblesseerd, terwijl Rob ziek thuis was.

 

Gelukkig wilde Wessel Bosman 2 wedstrijden keepen en hadden we 11 man om te voetballen. Gelukkig wilde Lars Ossendrijver en Mark Bouw met ons mee zodat we ook nog 2 wissels hadden, jongens nogmaals bedankt. Ik begin nogmaals met een compliment voor Wessel, 13 jaar jong en dan zo fantastisch keepen. In de eerste helft heeft hij zeker 5 doelpogingen knap gered, en ik denk ook 5 keer zijn doel goed verkleind zodat de ballen over en naast gingen.

Uiteindelijk moest ook Wessel capituleren na de zoveelste inzet van Dieren. Gelukkig gingen de kopjes niet omlaag en we scoorden zelfs de gelijkmaker. En wat voor een. De bal kwam voor Daan Blankestijn voor zijn voeten, ik denk op 10 meter op eigen helft, Daan ziet de keeper ver voor zijn doel staan en hij bedenkt zich niet en haalt uit. De bal vloog over de keeper heen, hij stuiterde een keer en via onderkant lat zat hij in het doel. Wat een ontlading bij de jongens. Dit gebeurde 5 minuten voor de rust en was tevens de ruststand.

In de rust geprobeerd iedereen weer bij de les te krijgen en dat we net zoveel energie in de tweede helft moesten geven als in de eerste helft. Misschien ging het dan bij de koploper minder en bij ons juist beter. Helaas lukte dit niet en we kwamen snel op 2-1 en 3-1 achter, kopjes gingen ff hangen en ze beseften dat het niet meer zou lukken en Dieren liet toen zien dat zij de terechte koploper was en scoorde ook de 4-1.

Gelukkig herpakte we ons zelf en natuurlijk had Wessel ook deze helft weer een paar fantastische reddingen. Ook vielen Mark en Lars in de tweede helft in, deze jongens hebben verdienstelijk mee gedaan! Na 35 minuten spelen in de tweede helft was de pijp zowat bij iedereen leeg en scoorde Dieren ook nog de 5 en 6-1. Dat was jammer maar helaas niet helemaal onterecht voor Dieren.

Ik denk dat wij als team vandaag hebben laten zien waar we in staat zijn als we alles voor elkaar over hebben. Jongens ga zo verder en wie weet waar ons schip dan strandt.

Rene Doornbos

 

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten