Volgende wedstrijd

Er zijn geen actuele wedstrijden

Stand 2e Klasse

FC Almere
BFC Bussum
Benschop
FC De Bilt
Delta Sport
IJFC
JSV Nieuwegein
SV Loosdrecht
SV Lopik
De Meern
Odysseus’91
TOV Baarn
Veensche Boys
Waterwijk

Uitslagen 26 mei

Veensche B – Valleivogels 1-4
OWIOS – BlauwGeel 2-1
Lunteren – FC Horst 1-0
Lelystad – VVOP 1-2
Scherpenzeel – VSCO 1-1
AGOVV – Renswoude 1-1
ESA – AVW 0-3

Activiteiten kalender

27 juli 2018
Klaverjassen 20 u

25 augustus 2018
Openingsfeest

21 september 2018
Noppen/naaldhakken feest

17 augustus 2018
Bingo 19.30 uur

 

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 31
2. Danny Brouwer 9
3. Herbert van den Ham 3
3. Stefan Fredriksen 3
3. Menno van der Woude 3
4. Harry Hamstra 2
4. Bas van de Grootevheen 2
4. Kevin Hols 2
4. Edwin van der Molen 2
5. Ivo te Velthuis 1
5. Gerard Kroonenberg 1
5. Brian Duijst 1
5. Alwin van Domselaar 1

 

 

***  Nieuwbouw wordt 25 augustus geopend ***

Gehavend JO17-1 heeft veel voor elkaar over

Heb net het stukje gelezen dat ik bij de heen wedstrijd had geschreven, we verloren toen met 16-1. We hadden toen veel blessures en hadden toen nog niets gewonnen. De trouwe lezers weten inmiddels dat wij in de tussentijd wel punten hebben gepakt. Met de blessures is het jammer genoeg nog niet veel beter. Zaterdag misten we een 5-tal spelers die geblesseerd en/of ziek waren en Oscar die op bezoek was bij zijn vader in Poolen. Yorik, Raymon, Melissa en Bas zijn geblesseerd, terwijl Rob ziek thuis was.

 

Gelukkig wilde Wessel Bosman 2 wedstrijden keepen en hadden we 11 man om te voetballen. Gelukkig wilde Lars Ossendrijver en Mark Bouw met ons mee zodat we ook nog 2 wissels hadden, jongens nogmaals bedankt. Ik begin nogmaals met een compliment voor Wessel, 13 jaar jong en dan zo fantastisch keepen. In de eerste helft heeft hij zeker 5 doelpogingen knap gered, en ik denk ook 5 keer zijn doel goed verkleind zodat de ballen over en naast gingen.

Uiteindelijk moest ook Wessel capituleren na de zoveelste inzet van Dieren. Gelukkig gingen de kopjes niet omlaag en we scoorden zelfs de gelijkmaker. En wat voor een. De bal kwam voor Daan Blankestijn voor zijn voeten, ik denk op 10 meter op eigen helft, Daan ziet de keeper ver voor zijn doel staan en hij bedenkt zich niet en haalt uit. De bal vloog over de keeper heen, hij stuiterde een keer en via onderkant lat zat hij in het doel. Wat een ontlading bij de jongens. Dit gebeurde 5 minuten voor de rust en was tevens de ruststand.

In de rust geprobeerd iedereen weer bij de les te krijgen en dat we net zoveel energie in de tweede helft moesten geven als in de eerste helft. Misschien ging het dan bij de koploper minder en bij ons juist beter. Helaas lukte dit niet en we kwamen snel op 2-1 en 3-1 achter, kopjes gingen ff hangen en ze beseften dat het niet meer zou lukken en Dieren liet toen zien dat zij de terechte koploper was en scoorde ook de 4-1.

Gelukkig herpakte we ons zelf en natuurlijk had Wessel ook deze helft weer een paar fantastische reddingen. Ook vielen Mark en Lars in de tweede helft in, deze jongens hebben verdienstelijk mee gedaan! Na 35 minuten spelen in de tweede helft was de pijp zowat bij iedereen leeg en scoorde Dieren ook nog de 5 en 6-1. Dat was jammer maar helaas niet helemaal onterecht voor Dieren.

Ik denk dat wij als team vandaag hebben laten zien waar we in staat zijn als we alles voor elkaar over hebben. Jongens ga zo verder en wie weet waar ons schip dan strandt.

Rene Doornbos

 

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten