Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC *
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
Merino’s De
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
* Kiest voor zondagvoetbal

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender
Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Geleidelijk mag er weer wat…

Het is prachtig om te zien dat onze jeugd sinds vorige week vol enthousiasme weer aan het trainen is. Daar zitten nog wel wat voorwaarden aan m.n. voor oudere jeugd en voor de ouders, maar daar wordt goed de hand aan gehouden. We kunnen daar met z’n allen tevreden en trots op zijn. Aanwijzingen van onze “corona-coördinatoren” Gert van de Vis en Bertus van Essen, worden goed opgevolgd.

Vanaf volgende week mogen ook de senioren weer trainen onder de 1,5 meter voorwaarde. Daarvoor wachten we nog op richtlijnen vanuit de Gemeente en KNVB, maar we zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat vanaf 18 mei, en waar mogelijk eerder, weer iedereen kan trainen. We nemen in de overwegingen mee om eventueel op de vrijdagavond of zaterdag te gaan trainen, ook omdat we maar 1 veld beschikbaar hebben. Maar alles hangt af van de strikte regelgeving vanuit de Gemeente en KNVB. Thuis douchen e.d. blijft voorlopig van kracht.

Het hele gebouw blijft dus gesloten. Dat geldt niet alleen voor de kleedkamers, maar ook voor de kantine. Die zal pas vanaf 1 september open mogen, zoals het er nu voor staat. Terrassen kunnen beperkt open vanaf 1 juni, maar het is nog onbekend of wij van die regel gebruik kunnen en mogen maken.

We zijn ook blij dat wij ruimte kunnen geven aan een andere sportclub uit ons dorp. DOTO zal binnenkort een aantal uren op de woensdagmiddag op ons veld sporten, tot het moment dat ze weer in de zaal mogen turnen. Samen sterk om de gevolgen van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken.

Namens het bestuur.
Jan van Leuveren
Voorzitter

Archief berichten