Volgende wedstrijd

Vanwege het coronavirus worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld

Stand 2e Klasse G 20/21

1 Unicum 9
2 ASV Dronten 9
3 Valleivogels 9
4 Batavia’90 8
5 VRC 7
6 Horst FC 6
7 Veensche Boys 5
8 Lelystad’67 5
9 Renswoude 4
10 AVW’66 4
11 Lunteren 3
12 OVC 3
13 VSCO’61 1
14 OWIOS 0

Uitslagen 10 oktober 2020

Renswoude – Veensche B 0-0
VSCO – OVC 1-2
Valleivogels – Lunteren 5-1
Unicum – Lelystad 4-0
Batavia – VRC 3-3
asv Dronten – Horst 3-1
AVW – OWIOS 3-2

Activiteiten kalender

Vanwege het coronavirus zijn er geen activiteiten

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1
1. Nico van den Brom 1
1. Rody Buitenhuis 1

 

Gerard Kroonenberg terug naar Spakenburg

Gerard Kroonenberg mocht in de wedstrijd Veensche Boys – FC De Bilt in de tweede helft invallen. Waarschijnlijk nog vijf wedstrijden en dan is het klaar voor Gerard, want na dit seizoen stopt hij tot onze grote spijt bij Veensche Boys. Hij gaat spelen in het tweede team van Spakenburg. ‘Het reizen met de auto hierheen stond me tegen en ik wil het ook wat rustiger aan doen. Als ik een keer geen zin heb of ik wil een weekeindje weg, dan moet dat gewoon kunnen. Veensche Boys is een gezellige club en ik vind het ook zeker jammer dat ik vertrek, maar het is een bewuste keuze.’

Dan de wedstrijd: Je bent tegen FC De Bilt vooral ingebracht om rust achterin te creëren.

Gerard Kroonenberg: Dat klopt. We speelden snel de lange bal en we probeerden rustiger op te bouwen. Daarvoor ben ik ingebracht.

In hoeverre was je daartoe lichamelijk in staat?

Gerard Kroonenberg: Een helftje is voldoende. Meer kan ik nog niet aan. Het herstelproces gaat goed. Ik heb nog wel een beetje last van mijn knie en een gevoelige enkel, maar ik kan wel gewoon spelen.

Er kwam meer dynamiek in het spel toen jij erin kwam, ondanks de grote druk van FC De Bilt.

Gerard Kroonenberg: Ja, dat klopt. Ze bleven drukken en dan is het moeilijk om daar onderuit te voetballen. Dan probeer je het wel, maar uiteindelijk zie je toch dat je de bal gewoon moet wegtrappen, want je komt er anders niet uit.

Blij met de uitslag?

Gerard Kroonenberg: Uiteindelijk wel. We hebben gevochten als mannen. We stonden continue onder druk. Dus ik ben zeer tevreden.

Interview en foto Kees van den Heuvel  

Archief berichten