Volgende wedstrijd

24 aug: Veensche Boys – vv Maarssen (14.30u)

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

16 augustus 2019
Klaverjassen 20u

23 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Glorieuze rentree Tom van Donselaar

Hij was misschien niet de man van de wedstrijd tijdens het competitieduel Benschop – Veensche Boys, maar zeker de matchwinner. Na een maand blessureleed aan zijn knie luisterde Tom van Donselaar zijn rentree op met twee goals. ‘Dat was mooi, de winnende goal. Lekker dat het vandaag zo loopt.’ Tom van Donselaar tekende voor de eerste en derde goal in het met 3-2 gewonnen duel.

De eerste goal was na een mooie voorzet van Danny Brouwer. Je hoefde de bal er alleen maar in te knikken.

Tom van Donselaar: Ja, dat was perfect. Ik hoefde alleen maar mijn hoofd er tegenaan te zetten. Daarna kregen we best wat kansen die erin hadden gemoeten. Zoals een voorzet van links. Die kwam op mijn linker, niet mijn sterkste been, maar dan moet je ‘m er wel inschieten. Daarna nog een assist aan Nico. En Danny Brouwer in de tweede helft nog een kans.

Stel dat het 2-2 was gebleven. Dat was toch totaal onnodig geweest?

Tom van Donselaar: Jazeker, ze maken de 2-1 en je ziet het gewoon aankomen. Wij gaan achteruit lopen. En dan valt de 2-2. Dan is dat balen. Gelukkig kwam Fabian die de bal goed voorlegde. Een echt gouden wissel. Op het einde konden we de bal er nog in rammen.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel   

Webshop
Webshop
Archief berichten