Volgende wedstrijd

20 aug: Veensche Boys – De Merino’s (20.00u)

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

16 augustus 2019
Klaverjassen 20u

23 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Indeling F-pupillen seizoen 2015-2016 bekend

Veensche Boys f1 sdvb 11-4 b bisDe indeling van de F-pupillen voor het seizoen 2015-2016 is bekend en wordt hieronder bekend gemaakt. Gedurende het seizoen zijn de spelers/ster gevolgd tijdens trainingen en wedstrijden. Daarnaast hebben de trainers/leiders hun advies gegeven middels scoutingformulieren. En uiteindelijk hebben we de spelers/sters nog diverse wedstrijdjes onderling laten spelen om zo de laatste puntjes op de i te kunnen zetten. We hebben getracht een ieder zodanig in te delen zodat hij/zij samen kan spelen met leeftijdsgenootjes van, nagenoeg, hetzelfde niveau. Daarbij gaat in geval van twijfel een eerstejaars in principe voor een tweedejaars. Zoals geschreven, het is een voorlopige indeling Hetgeen overigens niet inhoud dat we voornemens zijn om (veel) wisselingen te laten plaats vinden gedurende het seizoen, echter behouden wij het recht om een speler/ster lager of hoger te plaatsen indien wij daar aanleiding voor zien.

Om tot een selectie te komen hebben we een aantal criteria gehanteerd conform ons technisch jeugdbeleidsplan. Belangrijkste criteria is voetbaltechnische kwaliteiten. Daarnaast zijn wedstrijd/trainingsbeleving een aandachtspunt en natuurlijk ook  de trainingsopkomst. Het is vanzelfsprekend dat de teams samengesteld zijn zoals wij vinden dat ze dienen te zijn. En natuurlijk zal een ieder zijn/haar ideeën hebben hoe het wellicht ook anders zou kunnen. Dat mag uiteraard, maar indien u van mening bent dit kenbaar te moeten maken, doe dan dit bij ondergetekende en maak er geen kantinepraat van. Er is maar 1 persoon als eindverantwoordelijke en die is ook de enige die u een passend antwoord kan geven op uw vragen. Mocht u dus vragen hebben, spreek mij aan. Liefst in een persoonlijk gesprek. Echter heeft een gesprek alleen maar zin indien het respectvol verloopt en het alleen gaat over uw dochter/zoon en niet over andere spelers/sters.

 

Eddy Kraaij

 

 

F1

1 Jesper van de Bor

2 Lukas Bouwmeester

3 Justin ter Burg

4 Jayro Epskamp

5 Fernando Foppen

6 Thijs van Soeren

7 Joey Walet

8 Dylan van Wolfswinkel

9 Dylan Worst

 

 

F2

1 Kevin Blom

2 Anouk Borgstein

3 Guus Doornhof

4 Jordy van der Linden

5 Julien Rouzbeh

6 Dico van de Veen

7 Sem van de Veen

8 Daniel Verschoor

 

F3

1 Nikki ter Burg

2 Damian Geurts

3 Stef van der Haar

4 Bas Hilboezen

5 Jorrit Schipper

6 Tom Jagtenberg

7 Tim van Soeren

8 Evan Verweij

9 Carlos Koole

 

F4

1 Bob Bouw

2 Benjamin van Kommer

3 Tristan Nijhof

4 Giovanni Sammer

5 Dirk Jan Top

6 Rick van Valkengoed

7 Lieke Zwarts

8 Thijs Zwarts

 

 

F5

1 Levi Bergsma

2 Lucas van de Biezen

3 Senne Bunte

4 Wilco van Gens

5 Tim Westhof

6 Finn van Maarschalkerweerd

7 Jorn Kuiper

 

Webshop
Webshop
Archief berichten