Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC *
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
Merino’s De
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
* Kiest voor zondagvoetbal

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender
Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Jan Gaasbeek: ‘Dit was bijna dé perfecte wedstrijd’

De tegenstander bij de strot pakken en vervolgens zodanig toeslaan dat de tegenstander helemaal de kluts kwijt is. Dit scenario tekende zich zaterdag 26 oktober af in de wedstrijd tussen De Merino’s en Veensche Boys. Veensche Boys had helemaal niets in te brengen tegen de ploeg uit Veenendaal. Het enige wat je hen kunt verwijten dat een tegengoal viel. Trainer Jan Gaasbeek: ‘Die tegengoal. Daar baal ik een beetje van. Dat is het enige minpuntje. Voor de rest was het een perfecte wedstrijd van ons. Bijna dé perfecte wedstrijd, op die ene tegentreffer na. We hebben buiten die ene goal heel weinig weggegeven. Wij spelen een bepaald systeem en daar moet iedereen in meedoen. Als je dan iets verslapt, tja, dan weet je dat dat gevaarlijk kan zijn.

Of waren alle krachten al vergeven in de eerste helft en het begin van de tweede helft?

Jan Gaasbeek: We hebben zeventig minuten volle bak gespeeld. Dan weet je gewoon dat je het in de laatste twintig minuten gewoon rustig kunt uitspelen. Dan moet je wat inzakken, maar daar zijn we nog te gretig om.

Veensche Boys heeft misschien wel de zwakste wedstrijd in jaren gespeeld. Je wist natuurlijk al hoe Veensche Boys speelde want we hebben al een oefenwedstrijd gespeeld in augustus.

Jan Gaasbeek: Ik wist wel wat me te wachten stond. Ik had ook meer verwacht van Veensche Boys. We speelden toen 2-2. Een voorbereiding is natuurlijk altijd anders, want we hadden veel wisselingen. Maar we wisten wel waar Veensche Boys toe in staat was. Ik vond het toen een hele goede voetballende ploeg. Maar dat heb ik nu niet terug gezien. Aan de andere kant is dat ook een verdienste van onszelf natuurlijk.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Archief berichten