Volgende wedstrijd

Geen wedstrijden A-selectie

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

19 juli 2019
Klaverjassen 20u

2 augustus 2019
Klaverjassen 20u

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Jelmer Baas naar Veensche Boys: ‘Echt een vette club’

Veensche Boys kan een nieuwe aanwinst begroeten. Het is de bijna 27-jarige Jelmer Baas, die overkomt van Loosdrecht, tegenstander van de Boys in de Tweede Klasse B. De rechtsback komt op eigen verzoek naar de club uit Nijkerkerveen. Jelmer Baas is sinds kort verhuisd naar Amersfoort in verband met zijn werk. Hij is ambulant begeleider voor kinderen en jongeren met autisme.  ‘Ik wilde meer in de buurt voetballen en toen ik hier in het najaar aankwam met Loosdrecht, was ik zo onder de indruk van het complex. Dat is echt heel vet. Loosdrecht heeft toen met 2-1 gewonnen. Dat was een opstekertje. Ik was zo onder de indruk en had het er met mijn teamgenoten over. Dit is echt wel een vette club en er heerst ook een gezellige sfeer en er is veel publiek. Het is een leuk team met veel kwaliteiten. Ik dacht: ik ga me gewoon aanmelden. Ik heb een gesprek gehad met Jos Bouw en toen was ik om.’  Jelmer heeft voordien alleen nog maar bij Loosdrecht gevoetbald. ‘Ik vond het best wel lastig om weg te gaan, maar ik moet toch een keer de gok wagen. Ik denk dat het hier ook gezellig is.’ Foto en tekst Kees van den Heuvel

Webshop
Webshop
Archief berichten