Volgende wedstrijd

26 sept: OVC – Veensche Boys  (15.00 uur)

Stand 2e Klasse G 20/21

Horst FC 3
VRC 3
Valleivogels 3
Unicum 3
Veensche Boys 3
Lunteren 3
Lelystad’67 1
Batavia’90 1
ASV Dronten 0
AVW’66 0
OWIOS 0
Renswoude 0
VSCO’61 0
OVC 0

Uitslagen 19 september 2020

Veensche B-ASV Dronten 1-0
VRC – OVC 4-0
FC Horst – VSCO 4-0
Lunteren – AVW 2-1
OWIOS – Unicum 1-2
Valleivogels – Renswoude 3-1
Lelystad-Batavia 1-1

Activiteiten kalender

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1

 

Jeugdkamp (2020) verplaatst naar Pinksterweekend 2021

De afgelopen periode hebben wij, als organisatie, alle opties nog eens bekeken en zijn we tot de conclusie gekomen dat het op dit moment niet meer mogelijk en haalbaar is om een jeugdkamp op korte termijn te organiseren. De afgelopen 2 maanden was het nog erg onduidelijk wanneer en of het voetbalseizoen weer zou kunnen beginnen. Gelukkig wordt er op dit moment weer volop gevoetbald en is het voetbalseizoen weer officieel begonnen. Daarnaast (hadden en) hebben we nog te maken met het Corona-virus en hebben we uiteraard ook nog een welverdiende zomervakantie gehad en voordat we het weten komen ook de koudere maanden er weer aan.

Dit alles heeft ons doen besluiten om het jeugdkamp in zijn geheel te verplaatsen naar het Pinksterweekend in 2021 (vrijdag 21 mei t/m zondag 23 mei).
Dit betekend dat we alle spelers die zich al ingeschreven hadden voor het jeugdkamp 2020, ingeschreven laten staan. Zij zullen zich niet opnieuw hoeven inschrijven. De overige jeugdleden zullen in de loop van het nieuwe jaar een inschrijfformulier ontvangen en zich op deze manier in kunnen schrijven.

Wat wij ook weten is dat een aantal jeugdleden, die zich reeds ingeschreven hadden, inmiddels niet meer in een O13-elftal zitten maar in een O15-elftal. Ook deze jeugdleden mogen gewoon mee op jeugdkamp. Daarnaast zullen alle andere jeugdleden uit de O15-elftallen ook een inschrijfformulier ontvangen om zich in te kunnen schrijven. Dit betekend dus dat we het jeugdkamp aankomend jaar uit zullen breiden met de O15-eftallen.

Blijkt nu dat er jeugdleden, die al ingeschreven staan, helaas niet kunnen tijdens dit Pinksterweekend in 2021 of toch besluiten om niet mee te willen, dan is dat uiteraard geen probleem. Er kan dan een e-mail gestuurd worden naar veenscheboys@gmail.com. Wij zullen de speler/speelster dan van de deelnemerslijst afhalen en zorgen dat de ouder(s) netjes het geld terugkrijgen.

Wij hopen iedereen op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben over onze besluiten en verdere plannen. Ondertussen gaan wij rustig verder met het uitwerken van de plannen en voorbereidingen voor het jeugdkamp 2021 en zullen, zodra daar aanleiding voor is, jullie up-to-date houden via onze website. Wij gaan er weer alles aan doen om van dit jeugdkamp wederom een groot succes te maken en hopen ook deze keer weer op veel deelnemers!

Organisatie Jeugdkamp s.v. Veensche Boys

Archief berichten