Volgende wedstrijd

21 augustus : SDC Putten – Veensche Boys (oefen)

Stand 2e Klasse

FC Almere
BFC Bussum
Benschop
FC De Bilt
Delta Sport
IJFC
JSV Nieuwegein
SV Loosdrecht
SV Lopik
De Meern
Odysseus’91
TOV Baarn
Veensche Boys
Waterwijk

Uitslagen 22 september

Veensche Boys – TOV
IJFC – Lopik
Loosdrecht – BFC
Almere – De Meern
JSV Nieuwegein – Waterwijk
Delta Sports’95 – Benschop
Odysseus – De Bilt

Activiteiten kalender

24 augustus 2018
Klaverjassen 20 u

25 augustus 2018
Openingsfeest 10.00u

31 augustus 2018
Bingo 19.30 uur

7 september 2018
Klaverjassen 20.00u

14 september 2018
Bingo 19.30 uur

21 september 2018
Noppen/naaldhakken feest

Topscoorderslijst

 

 

 

***  Nieuwbouw wordt 25 augustus geopend *** Edwin van der Sar en Andy van der Meijde aanwezig bij opening ***

JO15-2 wint toernooi bij EFC ‘58

Onder een heerlijk zonnetje werkte onze JO15-2 zaterdagmiddag een prachtig georganiseerd toernooi af bij EFC ’58. Het motto van Veensche Boys (zie de kop van deze website) “Veensche Boys, de voetbalvereniging waar sfeer, plezier en prestatie samengaan” werd weer eens eer aangedaan. En in de juiste volgorde, Sfeer, plezier en prestaties…veel schik hebben met elkaar en dan ook nog “gewoon” het toernooi winnen. We waren helaas maar met de helft van onze vaste jongens, zoveel blessures dat we hebben gehad en nog steeds hebben. Maar afbellen voor een toernooi komt in ons woordenboek niet voor. We gaven twee potentiële nieuwe B spelers voor volgend seizoen een kans (Ruben en Daan), we hadden Kelvin en Lars erbij en van de C1 kwamen Stan Guliker en Jan Buitenhuis ons te hulp. En niet te vergeten Sem van de Pol uit de D. Hij liet zien uit het juiste hout te zijn gesneden. Hij ging liever voetballen dan de Veluwe Wandeltocht lopen. Da’s de instelling jongens, zo moet het. Elkaar helpen als het nodig is en er gewoon een hele leuke middag van maken, je best doen en dan ook nog de sterkste blijken te zijn. Top.

 

Gewonnen werd er van ASC Nieuwland met 2 – 1 met doelpunten van Roy en Lars. Daarna speelden we Hoevelaken van de mat af, waarbij Davey met een afstandschot van een meter of 30 zorgde voor de winst van 1 – 0. Het was een schot gelijkend op dat van Arie Haan in zijn beste jaren, al kan ik een wat vertroebelende blik hebben nu, maar kijk op Youtube bij de volgende link voor als je niet weet wie Arie Haan was:  

 

https://www.youtube.com/watch?v=FxVOCDGmnS0 .

 

Lekker was de 0 goals tegen, onze keeper Mad Mads van Lottum liet zien dat ie zijn nieuwe handschoenen meer dan waard was. Alles had ie, en als ie ‘m niet had ging de bal naast. Zo simpel was het. Misschien een idee om de volgende keer eerder nieuwe handschoenen te kopen, ouwe reus? Want 2 x de 0 op 1 dag, dat gebeurt niet vaak. Zou het aan die nieuwe handschoenen hebben gelegen? Tegen FC Horst hadden we de laatste wedstrijd genoeg aan een gelijk spel. En we speelden dus ook gelijk 0 – 0. Weer had Mad Mads de 0, waarbij zijn laatste fabuleuze redding zorgde voor de winst van de beker voor de eerste plaats.

 

Goed verdedigd ook, met o.a. twee Feyenoorders in de defensie, Mathijs van de Brink (die nog aan het feesten was van het kampioenschap van vorige week) en Kelvin van de Bor, die speelde als John de Wolf in zijn beste Feyenoordjaren. Vanaf vanmiddag heeft Kelvin van mij de geuzennaam “Bor de Wolf” verdiend.  Sem van de Pol speelde verder prima als linksachter. Polletje kroop beslist niet onder een polletje voor al die grote tegenstanders!

 

Bij de prijsuitreiking was er helaas geen bordes waar we op konden gaan staan, maar toen aanvoerder Jesper van Beek eenmaal de beker uit handen van de organisatie “had veroverd”, bleken de picknicktafels een prima alternatief te zijn.

 

Komende week nog twee keer trainen. Maandagavond en komende woensdagavond. Woensdagavond wordt vast de mooiste trainingsavond van het seizoen, wanneer we met zijn allen in de kantine van de Boys Ajax de cup zullen zien pakken en waar Donny de winnende tegen de touwen aan knalt in de laatste minuut, nadat ie net Daley Blind heeft gepoort. Zitten we toch nog een keer met zijn allen hoog in de balken!

Tekst en foto’s Henk Berculo

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten