Volgende wedstrijd

21 sept: VRC – Veensche Boys (14.00u)

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

20 september 2019
Bingo 19.30u

27 september 2019
Klaverjassen 20u

4 oktober 2019
Bingo 19.30 uur

5 oktober 2019
Oktoberfest 20u

11 oktober 2019
Klaverjassen 20u

18 oktober 2019
Bingo 19.30 uur

25 oktober 2019
Ajax Clinic

25 oktober 2019
Klaverjassen 20u

Topscoorderslijst
***  Kaboutervoetbal is weer begonnen ***  Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Loting “Auwe Helden Legends Toernooi”

De officiële loting voor de groepsindeling van het Auwe Helden Legends Toernooi, vind aankomende donderdagavond 23 mei 2019 plaats in de kantine van Veensche Boys. Het eerste balletje wordt getrokken om 22:00 uur ’s-avonds. Geheel in stijl met hetgeen gangbaar is bij de FIFA, zullen Bert en Teunie zorgen voor warme en wat minder warme balletjes, komt helemaal voor elkaar met die loting. We hebben de teamcaptains van de deelnemende teams uitgenodigd ook aanwezig te zijn bij de loting.  We hopen verder ’s avonds op een bomvolle kantine waar veel legendarische Auwe Helden aanwezig zijn. Altijd goed voor een mooi of sterk verhaal over “vroeger” en een gezellige avond.

Sinds de aankondiging van het toernooi op de website begin dit jaar hebben we werk gemaakt van de deelnemende teams. “Auwe” selecties uit begin jaren ’90 van o.a. Hoevelaken, Hooglanderveen, Hoogland, IJsselmeervogels en SV Surwold (Duitsland) zullen acte de presence geven. Er wordt bovendien nog gewerkt aan een mooi team van NSC uit Nijkerk. Verder zijn er van Veensche Boys de 35+ en 45+, maar ook oude selecties van onze zaterdagafdeling / ZVV Baggelaars  en de afdeling zondag.

Bijzonder leuk was het dat zoveel mensen spontaan aangaven mee te willen doen; vrijwilligers, scheidsrechters, oud-voetballers, maar ook sponsoren.  Heel erg bedankt alvast voor jullie inzet, want alleen kunnen we het niet.

Op zaterdagmiddag 6 juli vind het toernooi plaats Bij Veensche Boys. Vanaf 13:00 volgt het startssein en we spelen tot 17:00 uur diverse wedstrijden. Na afloop is er natuurlijk een prijsuitreiking. DE BEKER is er voor het winnende team en er is nog een individuele prijs. Over het laatste volgt meer duidelijkheid op de dag zelf.

Verder zal de namiddag en hopelijk heel lange avond worden opgeluisterd met feestelijke muziek die verzorgd wordt door DJ Chris van Beek. Tussendoor hebben we nog een vlammend optreden van de Toppers met muziek “van toen” en ook de zingende kraanmachinist uit Rotterdam mag niet ontbreken met zijn gouden microfoon. Maak je borst maar nat, gezongen zal er worden mensen.

Voor de inwendige mens is er natuurlijk de keuken bij Veensche Boys, maar er zal buiten ook heerlijke kip en hamburgers van de sponsors Dirk Worst en André v/d Beek worden klaargemaakt  door ons aller Aart, Henk en Deta.

Zo’n dag kost natuurlijk het nodige. Aan sponsoren gelukkig geen gebrek. Fantastisch dat jullie zo met ons mee willen denken.

Bedankt……

Stucadoorsbedrijf E.J. Veldhuizen

Bouwbedrijf Schoonderbeek

Dentalhouse (H. Willems)

Autoexcellent Jos Bouw

Dodo Stukadoors BV

Stuc Atelier

WB Installatie

Smits Stoffering

Van Dunschoten Elektrotechniek BV

Schilderwerk Aart van der Kieft

WIBO Electrotechniek

Dirk Worst “Het Nijkerkse Kippenboertje”

André van de Beek

 

En ook die ene sponsor die graag anoniem wil blijven natuurlijk.

We rekenen op mooi weer en hopen dat we naast de voetballers veel publiek op ons sportcomplex mogen verwelkomen, en dat ze lang mogen nazitten!

Namens de organisatie

Webshop
Webshop
Archief berichten