Volgende wedstrijd

23 februari: BFC – Veensche Boys (15.15 uur)

Stand 2e Klasse B

1 FC De Bilt 38
2 Delta Sports 29
Veensche Boys 28
4 Waterwijk 26
5 De Meern 24
6 BFC Bussum 22
7 Benschop 22
8 JSV Nieuwegein 21
9 IJFC 20
10 Loosdrecht 19
11 Lopik 19
12 FC Almere 19*
13 TOV Baarn 18
14 Odysseus’91 10
* Punt in mindering

Uitslagen 16 februari

Odysseus – Benschop 0-1
Delta Sports – Lopik 3-0
IJFC – TOV 2-2
Veensche B – De Meern 0-3
FC Almere – De Bilt 4-3
Loosdrecht – Waterwijk 0-3
JSV – BFC 1-0

Activiteiten kalender

22 februari 2019
Bingo 19.30 uur

1 maart 2019
Klaverjassen 20u

 

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 8
2 Danny Brouwer 6
3 Kevin Hols 3
4 Kilian van Kasteel 2
4 Stefan Fredriksen 2
4 Tom van Donselaar 2
4 Edwin van der Molen 2
5 Ivo te Velthuis 1
5 Bas van de Grootevheen 1
5 Menno van der Woude 1
5 Niels Buijtenhuis 1
5 Eigen doelpunt 1

***  Binnenkort foto-actie met Boni-supermarkt *** 

Mark Bakker: Koppie van Veensche Boys is even klaar

De winst van FC Horst op Veensche Boys, nota bene in een uitwedstrijd in Nijkerkerveen, verraste zelfs trainer Mark Bakker. En het was niet zomaar een acceptabele nederlaag, maar een echte dreun. Bakker: ‘Het scoreverloop pakte goed uit voor ons, denk ik. De eerste twintig minuten hadden we eigenlijk geen grip. Veensche Boys kreeg de kansen. Daarna werden we wat beter. Ik heb geen idee of het allemaal buitenspel is, maar ik weet 100% zeker dat onze grensrechter nog nooit vals heeft gevlagd. Hij kan er wel naast zitten. Dat kan, maar nog nooit vals. Dus daar geloof ik wel in en het liep lekker.

Veel goals in de omschakeling

Mark Bakker: Dat was de vorige keer ook ons plan. Dat we Veensche Boys het initiatief lieten en we ze wat verder van de goal af kregen en dat we dan vanuit de omschakeling moeten toeslaan. Alleen, dat was vorige keer niet gelukt, ook omdat we snel de goal weggaven. Dat ging nu wel goed. We moeten wel realistisch zijn. Als Veensche Boys in het begin de goal wel had gemaakt in het begin, dan wordt het weer net zo’n wedstrijd als toen. En dat is niet aan de orde.

Je hebt twee soorten Veensche Boys meegemaakt. Hoe verklaar jij het mindere spel van Veensche Boys.

Mark Bakker: Ik denk dat het grote verschil is – en daar hebben we zelf ook veel last van gehad de afgelopen tijd – dat het koppie even klaar is. De strijd om het kampioenschap was klaar en bij ons was de  strijd om de derde periode klaar. Dan hebben ze nergens meer om voor te spelen. Dan zakt het helemaal in. Ik denk dat het mensen eigen is. Als je niet de uitdaging en worst meer hebt van iets waar je het voor doet. Dan wordt het meer: we bereiden ons voor op de nacompetitie en dat maakt dat het net even niet wil. Ik denk toch dat je het nodig hebt dat je met volle overgave ergens voor moet gaan.

Ondanks deze forse overwinning voor FC Horst, hebben jullie nog iets om voor te gaan?

Mark Bakker: Het zou in theorie nog kunnen tegen OWIOS. In theorie was dit een mooie overwinning. We hebben al voldoende potjes laten lopen, halfbakken, waar geen goede flow in zat. Dus ik denk dat we onszelf nog twee keer moeten belonen. De eerste seizoenshelft hebben we het goed gedaan en in de tweede seizoenshelft was het niet goed genoeg.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel   

Webshop
Webshop
Archief berichten