Volgende wedstrijd

11 mei: IJFC – Veensche Boys (14.30 uur)

Stand 2e Klasse B

1 FC De Bilt 50
2 Delta Sports 47
3 Waterwijk 38
4 FC Almere 38*
5 BFC Bussum 36
6 Loosdrecht 34
7 De Meern 33
Veensche Boys 32
9 JSV Nieuwegein 30
10 IJFC 27
11 Benschop 26
12 TOV Baarn 24
13 Lopik 24
14 Odysseus’91 18
* Punt in mindering

Uitslagen 20 april

Benschop – De Bilt 1-1
TOV – De Meern 2-0
Lopik – BFC 2-3
Delta – Loosdrecht 3-1
Odysseus – IJFC 1-2
Waterwijk – Almere 1-3
Veensche Boys – JSV 1-3

Activiteiten kalender

26 april 2019
Klaverjassen 20u

27 april 2019
Koningsdag

1 mei 2019
Droptalents

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 9
2 Danny Brouwer 7
3 Kevin Hols 4
4 Tom van Donselaar 3
5 Kilian van Kasteel 2
5 Stefan Fredriksen 2
5 Edwin van der Molen 2
5 Bas van de Grootevheen 2
6 Ivo te Velthuis 1
6 Menno van der Woude 1
6 Niels Buijtenhuis 1
6 Eigen doelpunt 1

***  Binnenkort foto-actie met Boni-supermarkt *** 

Mark de Boer: Supertrots op mijn jongens

Mark de Boer is net sinds twee weken aangesteld als nieuwe trainer van Waterwijk en gelijk kon hij als opvolger van Ron Gerlof zijn borst natmaken tegen Veensche Boys, afgelopen zaterdag. Ondanks het verlies is hij dik tevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg. ‘Voetballend en technisch waren wij iets beter. Wellicht waren we wat besluiteloos aan het einde van de rit om de juiste bal te geven. Als je in een overtal komt, dan moet je zorgen dat die bal goed komt en via de zijkanten de eerste of tweede paal wordt gezocht. Het ging mis met de eindpass. Verder letten we twee keer niet goed op en dan komt de bal tussendoor en speelt Veensche Boys gewoon heel efficiënt want de bal ligt er twee keer in. Dat hebben wij op dit moment niet.’

Waarom maakte Waterwijk het Veensche Boys dan zo moeilijk in november?

Mark de Boer: Dat was ik niet. Dat was een andere trainer. Vandaar. Ik ben net twee weken geleden begonnen, maar ik ben wel enorm trots op die jongens. Ze hebben ontzettend hard gewerkt. Bij vlagen vond ik ze ook echt beter en je kon echt zien dat Veensche Boys erg effectief is voor de goal. Je geeft drie goals weg, waarvan ik de derde (Edwin van der Molen) echt een vreselijk mooie goal vond. Een goede voorzet en de bal viel precies goed. Helemaal uit het boekje.

Roy de Vries scoorde van een meter of 25 en daarna herwon Waterwijk aan zelfvertrouwen. Jullie probeerden echt het maximale eruit te halen.

Mark de Boer: Je moet ook wel. Je bent promovendus en je speelt mee om de prijzen. We staan nog steeds bij de eerste vier. De koppositie wordt een lastige, maar we doen goed mee. We willen heel graag aansluiten en voor een stuntje gaan zorgen. Veensche Boys is net iets verder in de afwerking. Dat geeft ook niet. Wij zijn nu uitgegaan van het voetballende. En de rest komt vanzelf wel. De goals gaan straks weer vanzelf vallen. En dan is er niets aan de hand.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel

Webshop
Webshop
Archief berichten