Volgende wedstrijd

20 aug: Veensche Boys – De Merino’s (20.00u)

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

16 augustus 2019
Klaverjassen 20u

23 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Meker Tuinen Winterfair 2018.

Komende zaterdag 1 december vindt op het terrein van Veensche Boys de Meker Tuinen Winterfair plaats. Deze winterfair wordt georganiseerd door zangvereniging Halleluja,  gymnastiekvereniging GV DOTO, muziekvereniging Concordia, Oranje Comité Nijkerkerveen en Veensche Boys. De start is rond 17.00 uur. Er zijn verschillende kramen van de deelnemende verenigingen maar ook kramen met mode, decoratieartikelen en voor de hongerige bezoeker een foodtruck. Gedurende de fair zal Concordia met de fanfare aantreden evenals de malletband die een optreden zal verzorgen. Ook zangvereniging Halleluja zal enkele nummers ten gehore brengen. De bij Boys populaire zanger Ghijs de Bruin zal een spetterende show verzorgen. Tussen de optredens door zal het Rad van Fortuin draaien met fraaie prijzen voor de winnende loten. Het terrein van de Boys zal prachtig aangekleed worden door Meker Tuinen met kerstbomen en een schitterende tent. Voor de Boys heeft het komende zaterdag wel wat bijkomende bijzonderheden in petto. Ondanks het feit dat het een gewone wedstrijddag betreft wordt er in de kantine  vanaf 17.00 uur alleen in plastic geschonken. De ingang aan de Westerveenstraat zal vanaf dezelfde tijd ook afgesloten zijn. Ingang en parkeerterrein aan de Nieuwe Kerkstraat 16E.
De organisatie gaat er vanuit dat de Boys een perfecte gastheer zullen zijn van dit feest op onze vernieuwde accommodatie en dat het  voor alle deelnemers en bezoekers een gezellige en geslaagde winterfair wordt. Komt allen!!

Webshop
Webshop
Archief berichten