Volgende wedstrijd

29 september : De Meern – Veensche Boys  (14.30 u)

Stand 2e Klasse

1 Delta Sport 3
2 Veensche Boys 3
3 BFC Bussum 3
4 FC De Bilt 3
5 De Meern 3
6 Waterwijk 3
7 IJFC 0
8 SV Lopik 0
9 JSV Nieuwegein 0
10 FC Almere 0
11 SV Loosdrecht 0
12 Odysseus’91 0
13 TOV Baarn 0
14 Benschop 0

Uitslagen 22 september

Veensche Boys – TOV 3-0
IJFC – Lopik afg.
Loosdrecht – BFC 0-2
Almere – De Meern 2-3
JSV Nieuwegein – Waterwijk 0-1
Delta Sports’95 – Benschop 5-0
Odysseus – De Bilt 0-2

Activiteiten kalender

28 september 2018
Bingo 19.30 uur

5 oktober 2018
Klaverjassen 20 u

12 oktober 2018
Bingo 19.30 uur

Topscoorderslijst
  1. Danny Brouwer 2
  2. Stefan Fredriksen 1

 

 

***  Nieuwbouw is 25 augustus geopend *** Kaboutertraining vanaf 1 september *** gezocht begeleider Pupil van de Wedstrijd

Mijn gevoel zei: kies voor Eemdijk

Yannick Bouw negeerde een ‘niet te negeren’ aanbod van Eemdijk niet. En dus speelt hij volgend seizoen voor de Diekers. Verrassend? Yannick Bouw: Veensche Boys wist dat ik zou vertrekken als er een heel goede aanbieding voorbij zou komen. Nu krijg ik bij Eemdijk de kans om te spelen in de hoofdklasse en misschien nog wel de derde divisie. Daarnaast lonkt het KNVB-bekertoernooi en – zonder dat ik er rijk van zal worden – krijg ik ook betaald. Ook SDC Putten had interesse, maar toen ik alles naast elkaar legde, zei mijn gevoel: kies voor Eemdijk.’

Van de tweede naar minimaal de hoofdklasse is een hele stap. Komt dat goed?

Yannick Bouw: Ik begin per direct met extra trainingen om ervoor te zorgen dat de overstap straks niet al te groot zal zijn. Ik ga het krachthonk in en naast de trainingen bij Veensche Boys gaan werken aan mijn voetballende vermogen. Ik heb voor een jaar getekend, dus de bedoeling is dat ik er gelijk sta. Het moet geen tussenjaar worden.

Ken je de Spakenburgse mentaliteit en tref je überhaupt bekenden?

Yannick Bouw: Ik ken alleen Sjon van Gullik. De overige spelers hooguit via via of van naam. Dat is niet erg. Ik pas me makkelijk aan, vast en zeker ook in het Spakenburgse. Als ik het mezelf makkelijk had willen maken, was ik wel bij Veensche Boys gebleven. Een echt vriendenteam. Ik kies nu alleen bewust voor mijn ontwikkeling als voetballer.

Bron AD

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten