Volgende wedstrijd

24 maart :  Veensche Boys – VSCO (14.30 u)

2e Klasse G

Scherpenzeel 40
Veensche Boys 38
AVW 34
BlauwGeel 33
FC Horst 26
Valleivogels 26
Lunteren 23
Lelystad 22
VSCO 21
OWIOS 20
Renswoude 16
VVOP 19
ESA 10

Uitslagen 17 maart

Renswoude – Valleivogels 0-1
FC Horst – AVW 0-2
Scherpenzeel – Veensche B 2-1
Lelystad – ESA 5-1
Lunteren – BlauwGeel 1-4
VVOP – OWIOS 3-2
VSCO – AGOVV 0-2

Activiteiten kalender

23 maart 2018
Klaverjassen 20 uur

30 maart 2018
Bingo 19.30 uur

7 april 2018
Klaverjassen 20 uur

14 april 2018
Bingo 19.30 uur

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 21
2. Danny Brouwer 6
3. Herbert van den Ham 3
3. Stefan Fredriksen 3
4. Harry Hamstra 2
4. Bas van de Grootevheen 2
5. Menno van der Woude 1
5. Ivo te Velthuis 1
5. Gerard Kroonenberg 1
5. Brian Duijst 1
5. Edwin van der Molen 1
5. Kevin Hols 1
5. Alwin van Domselaar 1

 

 

*** Gezocht: Pupil van de Week *** Nieuwbouw clubhuis nu zonder steigers ***

Mijn gevoel zei: kies voor Eemdijk

Yannick Bouw negeerde een ‘niet te negeren’ aanbod van Eemdijk niet. En dus speelt hij volgend seizoen voor de Diekers. Verrassend? Yannick Bouw: Veensche Boys wist dat ik zou vertrekken als er een heel goede aanbieding voorbij zou komen. Nu krijg ik bij Eemdijk de kans om te spelen in de hoofdklasse en misschien nog wel de derde divisie. Daarnaast lonkt het KNVB-bekertoernooi en – zonder dat ik er rijk van zal worden – krijg ik ook betaald. Ook SDC Putten had interesse, maar toen ik alles naast elkaar legde, zei mijn gevoel: kies voor Eemdijk.’

Van de tweede naar minimaal de hoofdklasse is een hele stap. Komt dat goed?

Yannick Bouw: Ik begin per direct met extra trainingen om ervoor te zorgen dat de overstap straks niet al te groot zal zijn. Ik ga het krachthonk in en naast de trainingen bij Veensche Boys gaan werken aan mijn voetballende vermogen. Ik heb voor een jaar getekend, dus de bedoeling is dat ik er gelijk sta. Het moet geen tussenjaar worden.

Ken je de Spakenburgse mentaliteit en tref je überhaupt bekenden?

Yannick Bouw: Ik ken alleen Sjon van Gullik. De overige spelers hooguit via via of van naam. Dat is niet erg. Ik pas me makkelijk aan, vast en zeker ook in het Spakenburgse. Als ik het mezelf makkelijk had willen maken, was ik wel bij Veensche Boys gebleven. Een echt vriendenteam. Ik kies nu alleen bewust voor mijn ontwikkeling als voetballer.

Bron AD

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten