Volgende wedstrijd

9 juni : Go Ahead Kampen – Veensche Boys (15.00 u nacompetitie)

Eindstand 2e Klasse G

Scherpenzeel 63
Veensche Boys 52
AVW 48
BlauwGeel 44
Valleivogels 39
VSCO 36
Lelystad 35
Lunteren 35
FC Horst 33
VVOP 33
Renswoude 32
OWIOS 31
AGOVV 20
ESA 16

Uitslagen 26 mei

Veensche B – Valleivogels 1-4
OWIOS – BlauwGeel 2-1
Lunteren – FC Horst 1-0
Lelystad – VVOP 1-2
Scherpenzeel – VSCO 1-1
AGOVV – Renswoude 1-1
ESA – AVW 0-3

Activiteiten kalender

8 juni 2018
Bingo 19.30 u

15 juni 2018
Klaverjassen 20 u

 

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 31
2. Danny Brouwer 9
3. Herbert van den Ham 3
3. Stefan Fredriksen 3
3. Menno van der Woude 3
4. Harry Hamstra 2
4. Bas van de Grootevheen 2
4. Kevin Hols 2
4. Edwin van der Molen 2
5. Ivo te Velthuis 1
5. Gerard Kroonenberg 1
5. Brian Duijst 1
5. Alwin van Domselaar 1

 

 

*** Gezocht: Pupil van de Week *** Nieuwbouw clubhuis nu zonder steigers ***

Mijn gevoel zei: kies voor Eemdijk

Yannick Bouw negeerde een ‘niet te negeren’ aanbod van Eemdijk niet. En dus speelt hij volgend seizoen voor de Diekers. Verrassend? Yannick Bouw: Veensche Boys wist dat ik zou vertrekken als er een heel goede aanbieding voorbij zou komen. Nu krijg ik bij Eemdijk de kans om te spelen in de hoofdklasse en misschien nog wel de derde divisie. Daarnaast lonkt het KNVB-bekertoernooi en – zonder dat ik er rijk van zal worden – krijg ik ook betaald. Ook SDC Putten had interesse, maar toen ik alles naast elkaar legde, zei mijn gevoel: kies voor Eemdijk.’

Van de tweede naar minimaal de hoofdklasse is een hele stap. Komt dat goed?

Yannick Bouw: Ik begin per direct met extra trainingen om ervoor te zorgen dat de overstap straks niet al te groot zal zijn. Ik ga het krachthonk in en naast de trainingen bij Veensche Boys gaan werken aan mijn voetballende vermogen. Ik heb voor een jaar getekend, dus de bedoeling is dat ik er gelijk sta. Het moet geen tussenjaar worden.

Ken je de Spakenburgse mentaliteit en tref je überhaupt bekenden?

Yannick Bouw: Ik ken alleen Sjon van Gullik. De overige spelers hooguit via via of van naam. Dat is niet erg. Ik pas me makkelijk aan, vast en zeker ook in het Spakenburgse. Als ik het mezelf makkelijk had willen maken, was ik wel bij Veensche Boys gebleven. Een echt vriendenteam. Ik kies nu alleen bewust voor mijn ontwikkeling als voetballer.

Bron AD

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten