Volgende wedstrijd

Geen wedstrijden A-selectie

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

19 juli 2019
Klaverjassen 20u

2 augustus 2019
Klaverjassen 20u

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Mirakelse Kevin Hols valt op zijn stuitje en scoort daarna

Spits Kevin Hols van Veensche Boys kwam lelijk ten val in de wedstrijd van Veensche Boys tegen Waterwijk. Hij klapte op zijn rug in het strafschopgebied na een overtreding, maar de scheidsrechter zag er geen penalty in. Een half uur daarna was er alsnog de erkenning want hij schoot de 2-0 raak met een diagonaal geplaatste bal. Even naar die smak op de grond. Het leek alsof alle botten kraakten. Kevin Hols: Nee, ik viel precies op mijn stuitje. Daar had ik even last van, maar dat liep er daarna uit. In de rust werd het weer stijf. En toen heb ik wat ingenomen.

 

Tegen een ploeg die eerder van Delta Sports won en het eerder Veensche Boys erg moeilijk maakte, heeft Veensche Boys het niet slecht gedaan.

Kevin Hols: Jazeker, het was een goed voetballende ploeg, maar ik denk dat we qua strijd en in de duels scherper waren. De meeste duels wonnen we en daar begint het mee.

Voetballend gezien was Waterwijk zeker niet de mindere. Veensche Boys was vooral efficiënt.

Kevin Hols: Wij benutten de kansen en als je gelijk 2-0 voorstaat, dan is dat lekker. Die goal was op de counter. Nico werd in de diepte weggestuurd. Hij liep in zijn eentje. Tom en ik konden aansluiten. Nico wachtte goed en ik krijg de bal mooi mee in mijn loop en ik schiet de bal diagonaal binnen.

Interview en foto’s Kees van den Heuvel   

Webshop
Webshop
Archief berichten