Volgende wedstrijd

Er zijn geen wedstrijden

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
OVC
OWIOS
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC
VSCO’61

Uitslagen 19 september 2020

Er zijn nog geen actuele wedstrijden

Activiteiten kalender

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Nico van den Brom: Het leek net Frans Bauer met Bananasplit

Veensche Boys liet tegenstander Lelystad zaterdag alle hoeken van het veld zien: 13-1. Nico van den Brom, spits van de club uit Nijkerkerveen, kon af en toe zijn ogen niet geloven. Heb je eerder zoiets meegemaakt? Nico van den Brom: ,,Nee, bij de senioren nog nooit, voor het laatst in de D’tjes. De tegenstander had voor de wedstrijd ook al ruzie met elkaar in de kleedkamer en de trainer was nog boos weggelopen. Dit maak je niet vaak meer mee en ik had soms het idee dat Frans Bauer om de hoek zou komen met Bananasplit. De keeper bleef tot 9-0 staan, ik was er bij 6-0 al afgegaan.”

2 Je moet als aanvaller een kind in een snoepwinkel geweest zijn? ,,Het was eigenlijk niks aan. Na tien minuten was de wedstrijd al beslist en wat mij betreft had er afgefloten mogen worden. Dan hadden we gelijk de kantine in gekund. Ik baal wel dat er maar twee goals officieel tellen, want het liefst maak je er een stuk of acht. Helaas werden er vier goals van mij afgekeurd wegens buitenspel. Dat was het trouwens nooit, maar de grensrechter deelde in hun malaise.”

3 Even iets anders, hoe bevalt het onder Erik Assink? ,,We spelen vooralsnog heel leuk en goed voetbal. Dat is absoluut de hand van de trainer. Hij heeft enorm veel ervaring en gaat altijd van zijn eigen spel uit. Ik verwacht een leuk seizoen.” Bron AC/Jacob-Jan van de Groep

 

Archief berichten