Volgende wedstrijd

Alle komende competitiewedstrijden zijn tot nader order afgelast

Indeling 2e Klasse G 20/21

ASV Dronten
AVW’66
Batavia’90
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
OVC
OWIOS
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen 7 maart

Veensche B – Dinxperlo 2-0
Renswoude – FC Horst 2-1
Lunteren – VRC 3-0
Merinos – Unicum 2-2
Batavia – Be Quick 8-3
Dronten – Lelystad 7-0
Valleivogels – AVW 3-1

Activiteiten kalender

20 en 21 juli 2020
DropTalents talentendagen

Topscoorderslijst

1 Nico van den Brom 14
2 Tom van Donselaar 9
3 Rody Buitenhuis 8
4 Julian Buitenhuis 7
5 Menno van der Woude 2
5 John Riezenbos 2
5 Mohammed Nouri 2
6 Alwin van Domselaar 1
6 Rody van de Beek 1
6 Herbert van den Ham 1
6 Bas van de Grootevheen 1
6 Jaimy Mol 1
6 Barry de Winter 1

 

Nieuws Jeugdafdeling

Wij zijn blij dat na deze periode van onzekerheid, het trainen in ieder geval weer is begonnen.
Wij hopen dat jullie er allen gezond zijn uit gekomen want dat is natuurlijk het belangrijkst, ondanks de crisis hebben we als Veensche Boys getracht toch zo goed mogelijk de zaken op de achtergrond te laten doordraaien.

De diverse commissies hebben invulling trachten te geven met de voorbereiding naar het moment dat de teams weer mochten gaan voetballen, en invulling te geven voor het start moment. Het zijn helaas tot nu toe alleen maar trainingen geworden, maar gaan er natuurlijk vanuit dat het volgende seizoen er weer gevoetbald gaat worden hetzij onder gepaste omstandigheden uiteraard.

Ook de Technische commissie heeft ondanks Corona de team indelingen gemaakt, en is daar ondanks het korte seizoen toch in geslaagd. Deze indelingen zijn zoals ieder jaar een uitdaging want er zal altijd wat over te zeggen zijn, wij staan voor deze indelingen war de club het plezier voorop stelt maar ook de competitie niet schuwt. Wij willen voor zover mogelijk altijd zo hoog mogelijk voetballen, want dat kan doorstroming betekenen naar het eerste elftal. Dat vinden we belangrijk bij Veensche Boys, zonder daarbij spelers die later wellicht niet in het eerste komen uit het oog verliezen. We willen daarmee aansluiten bij ieders talenten.

Houd dus de site in de gaten want binnenkort zullen de indelingen voor volgend seizoen bekend gemaakt worden, en daar zullen geen of weinig aanpassingen in gemaakt gaan worden.

Rest mij wel te vragen aan betrokken ouders die de kinderen hebben spelen bij Veensche Boys, of zij willen helpen bij de begeleiding of zelfs als trainer aan de slag willen. Want ook voor onze club geldt dat het steeds moeilijker wordt ieder team te voorzien van een trainer en of leider, graag opgeven bij Fred de Smalen, Ronald van de Vis of John ter Burg.

Ook kan er altijd informatie worden ingewonnen bij de leden van de JC.

Met vriendelijke groet,

Hans van Norden, Voorzitter Jeugdcommissie Veensche Boys
Fred de Smalen, Hoofd Jeugdopleiding Veensche Boys

Archief berichten