Volgende wedstrijd

21 augustus : SDC Putten – Veensche Boys (oefen)

Stand 2e Klasse

FC Almere
BFC Bussum
Benschop
FC De Bilt
Delta Sport
IJFC
JSV Nieuwegein
SV Loosdrecht
SV Lopik
De Meern
Odysseus’91
TOV Baarn
Veensche Boys
Waterwijk

Uitslagen 22 september

Veensche Boys – TOV
IJFC – Lopik
Loosdrecht – BFC
Almere – De Meern
JSV Nieuwegein – Waterwijk
Delta Sports’95 – Benschop
Odysseus – De Bilt

Activiteiten kalender

24 augustus 2018
Klaverjassen 20 u

25 augustus 2018
Openingsfeest 10.00u

31 augustus 2018
Bingo 19.30 uur

7 september 2018
Klaverjassen 20.00u

14 september 2018
Bingo 19.30 uur

21 september 2018
Noppen/naaldhakken feest

Topscoorderslijst

 

 

 

***  Nieuwbouw wordt 25 augustus geopend *** Edwin van der Sar en Andy van der Meijde aanwezig bij opening ***

Veensche Boys 2 en NSC 2 doen niet voor elkaar onder maar NSC wint uiteindelijk verdiend met 1-0

Tijdens de rust van de derby tussen NSC 2 en Veensche Boys 2 was het in de kleedkamer van de Blauwe Helden heel stil…. Althans volgens ingewijden. Of dat kwam door de donderspeech van trainer Roger Lantinga of omdat de spelers vriendelijk gevraagd werd om goed na te denken over het vertoonde spel, de waarheid zal ergens in het midden liggen. De eerste helft was qua veldverhouding absoluut voor Veensche Boys, het drong continu aan maar de perfecte eindpass binnen de 16 meter of net erbuiten kwam er vrijwel niet. Tel daar bij op een keeper van NSC 2 (Jordy) die niet van plan was een tegendoelpunt te incasseren en het verhaal is alweer verteld. Er waren dus wel degelijk een paar dotten van kansen maar de bal wilde er niet in.

De plaagstoten van de thuisploeg werden in de eerste helft vakkundig gepareerd door Veensche Boys doelman Martijn van de Grootevheen.

“Die goals zullen wel een keer vallen” hoorde ik de trouwe aanhang uit Nijkerkerveen zeggen, en inderdaad, de gehele voetbaljaargang, nog redelijk jong, weet Veensche Boys 2 er iedere week een paar in te schieten. In al mijn voetbalwijsheid was ik al bang voor een oude voetbalwet: “ja als de ene partij de kansen niet verzilvert dan schiet de andere partij er eentje in”. En zo gebeurde het.

In de tweede helft was de thuisploeg minimaal gelijkwaardig aan Veensche Boys en door de grote ruimte die er steeds ontstond kon NSC vrolijk aanvallen. In de 75e minuut was het raak, een vlammend schot vanaf rechts bleek onhoudbaar voor de uitblinkende van de Grootevheen. Daarna probeerden de Boys het nog wel en gingen zowaar eindelijk goed voetballen. De NCS goalie speelde in het laatste kwartier een hoofdrol. De eerste verliespunten  voor Veensche Boys 2 zijn binnen, het team staat nog altijd bovenaan maar zal in de komende weken beter voor de dag moeten komen om in de bovenste regionen mee te blijven doen.

 

Sibert van Leeuwen

 

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten