Volgende wedstrijd

3 maart :  Veensche Boys – Lunteren (14.30 uur)

2e Klasse G

Veensche Boys 35
Scherpenzeel 34
AVW 30
BlauwGeel 29
Valleivogels 23
FC Horst 23
VSCO 20
Lunteren 20
OWIOS 20
Lelystad 19
Renswoude 15
VVOP 13
ESA 10
AGOVV 9

Uitslagen 24 februari

Valleivogels – Veensche B 2-2
FC Horst – Lunteren 2-0
Blauwgeel – OWIOS 0-1
AVW – ESA 1-1
Renswoude – AGOVV 6-0
VSCO – Scherpenzeel 0-3
VVOP – Lelystad 1-1

Activiteiten kalender

2 maart 2018
Bingo 19.30 uur

9 maart 2018
Klaverjassen 20 uur

16 maart 2018
Bingo 19.30 uur

 

Topscoorderslijst

1 Yannick Bouw 20
2. Danny Brouwer 5
3. Herbert van den Ham 3
4. Harry Hamstra 2
4. Bas van de Grootevheen 2
4. Stefan Fredriksen 2
5. Menno van der Woude 1
5. Ivo te Velthuis 1
5. Gerard Kroonenberg 1
5. Brian Duijst 1
5. Edwin van der Molen 1
5. Kevin Hols 1
5. Alwin van Domselaar 1

 

 

*** Gezocht: Pupil van de Week *** Nieuwbouw clubhuis nu zonder steigers ***

Veensche Boys 2 en NSC 2 doen niet voor elkaar onder maar NSC wint uiteindelijk verdiend met 1-0

Tijdens de rust van de derby tussen NSC 2 en Veensche Boys 2 was het in de kleedkamer van de Blauwe Helden heel stil…. Althans volgens ingewijden. Of dat kwam door de donderspeech van trainer Roger Lantinga of omdat de spelers vriendelijk gevraagd werd om goed na te denken over het vertoonde spel, de waarheid zal ergens in het midden liggen. De eerste helft was qua veldverhouding absoluut voor Veensche Boys, het drong continu aan maar de perfecte eindpass binnen de 16 meter of net erbuiten kwam er vrijwel niet. Tel daar bij op een keeper van NSC 2 (Jordy) die niet van plan was een tegendoelpunt te incasseren en het verhaal is alweer verteld. Er waren dus wel degelijk een paar dotten van kansen maar de bal wilde er niet in.

De plaagstoten van de thuisploeg werden in de eerste helft vakkundig gepareerd door Veensche Boys doelman Martijn van de Grootevheen.

“Die goals zullen wel een keer vallen” hoorde ik de trouwe aanhang uit Nijkerkerveen zeggen, en inderdaad, de gehele voetbaljaargang, nog redelijk jong, weet Veensche Boys 2 er iedere week een paar in te schieten. In al mijn voetbalwijsheid was ik al bang voor een oude voetbalwet: “ja als de ene partij de kansen niet verzilvert dan schiet de andere partij er eentje in”. En zo gebeurde het.

In de tweede helft was de thuisploeg minimaal gelijkwaardig aan Veensche Boys en door de grote ruimte die er steeds ontstond kon NSC vrolijk aanvallen. In de 75e minuut was het raak, een vlammend schot vanaf rechts bleek onhoudbaar voor de uitblinkende van de Grootevheen. Daarna probeerden de Boys het nog wel en gingen zowaar eindelijk goed voetballen. De NCS goalie speelde in het laatste kwartier een hoofdrol. De eerste verliespunten  voor Veensche Boys 2 zijn binnen, het team staat nog altijd bovenaan maar zal in de komende weken beter voor de dag moeten komen om in de bovenste regionen mee te blijven doen.

 

Sibert van Leeuwen

 

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten