Volgende wedstrijd

20 aug: Veensche Boys – De Merino’s (20.00u)

Stand 2e Klasse G

Asv Dronten
AVW’66
Batavia’90
Be Quick Zutphen
Dinxperlo FC
Horst FC
Lelystad’67
Lunteren
De Merino’s
Renswoude
Unicum
Valleivogels
Veensche Boys
VRC

Uitslagen

Er zijn geen actuele uitslagen

Activiteiten kalender

9 augustus 2019
Bingo 19.30u

16 augustus 2019
Klaverjassen 20u

23 augustus 2019
Bingo 19.30u

 

Topscoorderslijst
***  Kantine in de zomer geopend op zaterdag en vrijdag *** Bingo begint weer 9 augustus *** Om de twee weken klaverjassen in zomer *** Volg Zomerfit bij Fortius *** 

Ook Benschop buigt voor Veensche Boys

Veensche Boys is na drie competitiewedstrijd nog altijd ongeslagen na een overwinning op Benschop. Het werd in Nijkerkerveen 3-0. Gemakkelijk was de overwinning zeker niet, maar uiteindelijk wist Veensche Boys ook deze hobbel te slechten met goals van Nico van den Brom, Kilian van Kasteel en Bas van de Grootevheen.

Veensche Boys, zonder Niels Buitenhuis die op vakantie was, vond in Benschop een gelijkwaardige tegenstander, maar uiteindelijk was het de ploeg uit Nijkerkerveen die aan het langste eind trok. Benschop kwam voetballend gezien soms gevaarlijk knap voor de goal van doelman Wessel Kroon. Het had echter moeite met het verzilveren van de kansen. Toch waren het de Blauwe Helden die de bal als eerste in het net deden belanden. Edwin van der Molen kopte raak na een kwartier, maar deze treffer werd na geconstateerd buitenspel afgekeurd. Na een half uur lag de goal er alsnog in. Uit een hoekschop kopte Danny Brouwer snoeihard voor, waarna het voor Nico van den Brom een simpel kunstje was om de bal in te tikken. Net voor rust moest Wessel Kroon grabbelen naar de bal, maar deze goal van Benschop werd afgekeurd na nipt buitenspel. Bemoedigd door dit sterke spel van de tegenstander was een gemotiveerder Benschop verwacht na de thee. Echter, het was Veensche Boys dat het spelbeeld ging bepalen. Na diverse kansen was het na tien minuten raak voor Kilian van Kasteel die in de rebound de marge vergrootte. Toen ook nog Bas van de Grootevheen, op aangeven van Fabian Bezembinder, diagonaal inschoot, was het pleit beslecht en speelde Veensche Boys de wedstrijd rustig uit.

Tekst en foto’s Kees van den Heuvel    

 

 

Webshop
Webshop
Archief berichten