Volgende wedstrijd

22 september : Veensche Boys – TOV  (14.30 u)

Stand 2e Klasse

FC Almere
BFC Bussum
Benschop
FC De Bilt
Delta Sport
IJFC
JSV Nieuwegein
SV Loosdrecht
SV Lopik
De Meern
Odysseus’91
TOV Baarn
Veensche Boys
Waterwijk

Uitslagen 22 september

Veensche Boys – TOV
IJFC – Lopik
Loosdrecht – BFC
Almere – De Meern
JSV Nieuwegein – Waterwijk
Delta Sports’95 – Benschop
Odysseus – De Bilt

Activiteiten kalender

21 september 2018
Klaverjassen 20 u

28 september 2018
Bingo 19.30 uur

5 oktober 2018
Klaverjassen 20 u

12 oktober 2018
Bingo 19.30 uur

Topscoorderslijst

 

 

 

***  Nieuwbouw is 25 augustus geopend *** Kaboutertraining vanaf 1 september *** gezocht begeleider Pupil van de Wedstrijd

Peters van Ton: Organisatie Veensche Boys stond goed

Dik Peters van Ton is de gevierde trainer van Scherpenzeel, die zaterdag met zijn team de koppositie overnam van Veensche Boys. Toch leek het alsof Scherpenzeel in Nijkerkerveen net iets scherper was. Peters van Ton: Het was te wijten aan het weer. Het is heel lastig voetballen als je tegen de wind in moet spelen. In de tweede helft konden we meer vanuit balbezit spelen. Je zag dat we ook meer druk uitoefenden op Veensche Boys. Het is wel jammer dat we onder deze omstandigheden de wedstrijd moeten spelen.

Je had het duel liever verschoven naar een andere datum?

Dik Peters van Ton: Nee, dat niet. Ik wilde wel graag spelen vandaag, maar het is gewoon jammer dat het onder deze omstandigheden moest.

Hebben we de kampioen aan het voetballen gezien?

Dik Peters van Ton: Veensche Boys wil kampioen worden en wij kunnen kampioen worden. Ik denk dat we voetballend gezien een net iets betere voetballende ploeg hebben. Veensche Boys staat organisatorisch gewoon goed en achterin staan twee ervaren rotten die bovendien de boel goed neerzetten. Voorin lopen een paar gevaarlijke jongens. We zijn allebei goede ploegen. Het is gewoon knap van Veensche Boys dat ze al het hele seizoen bovenaan stonden, en nu hebben wij het stokje overgenomen.

Wat ga je eraan doen om Scherpenzeel alert te houden, zodat ze dit totaan het einde van het seizoen volhouden?

Dik Peters van Ton: We hebben gewoon met z’n allen uitgesproken dat we kampioen worden. We moeten nog negen finales spelen. Het is aan ons om het vol te houden.

Het werd vandaag bijna al gevierd alsnog het de kampioenswedstrijd was.

Dik Peters van Ton: We wilden bovenaan staan. En dan moet je winnen. Als je het dan op zo’n manier doet, in de laatste minuut met zo’n fantastische goal van Tevfik, dan heb ik er alle vertrouwen in.   

  
Foto’s en interview Kees van den Heuvel

Sponsoren
Webshop
Webshop
Archief berichten