Volgende wedstrijd

Vanwege het coronavirus worden voorlopig geen wedstrijden gespeeld

Stand 2e Klasse G 20/21

1 Unicum 9
2 ASV Dronten 9
3 Valleivogels 9
4 Batavia’90 8
5 VRC 7
6 Horst FC 6
7 Veensche Boys 5
8 Lelystad’67 5
9 Renswoude 4
10 AVW’66 4
11 Lunteren 3
12 OVC 3
13 VSCO’61 1
14 OWIOS 0

Uitslagen 10 oktober 2020

Renswoude – Veensche B 0-0
VSCO – OVC 1-2
Valleivogels – Lunteren 5-1
Unicum – Lelystad 4-0
Batavia – VRC 3-3
asv Dronten – Horst 3-1
AVW – OWIOS 3-2

Activiteiten kalender

14 oktober 2020
DropTalents talentendagen

23 oktober 2020
Ajax Clinic

Topscoorderslijst

1. Tom Cozijnsen 1
1. Nico van den Brom 1
1. Rody Buitenhuis 1

 

PRESENTATIE CLUBLIED “BLAUWE HELDEN” TIJDENS CONCERT VAN RITN DITN

Zaterdag 10 maart, aanvang 17.00 uur in de kantine

Over 2 weken is het al weer zover. Na de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen Lelystad, is er om 17.00 uur een concert van “onze” rockers Ritn Ditn in de kantine van Veensche Boys. Het beloofd weer een waar feestje te gaan worden. Drummer Hans Hubers, bassist Frits Lozeman, gitarist Edwin Elgersma en zanger Wouter Bakker zullen er voor zorgen dat het dak figuurlijk van onze mooie, ouwe, warme kantine wordt geblazen tijdens het concert van 1½ uur. Een thuiswedstrijd voor de band, en vooral voor Wouter. Tijdens het concert wordt er tijd ingeruimd voor de presentatie en overhandiging van de CD van ons clublied “Blauwe Helden” aan onze voorzitter Dick Schouten. Daarna zal het clublied door Ritn Ditn live ten gehore worden gebracht. We zijn er van overtuigd dat dit het startsein zal zijn voor een traditie binnen onze vereniging, net als bijvoorbeeld het clublogo.

 

Vanaf 10 maart zullen wij de eerste voetbalclub in Nederland zijn waar de derde helft na de wedstrijden van het eerste elftal van de club, echt afgetrapt gaat worden met een “beginsignaal”. En met dat beginsignaal bedoelen we natuurlijk het afspelen van en het meezingen met het clublied.

 

Zo met de nieuwe kantine in aantocht is het natuurlijk ook het perfecte moment voor een écht clublied. “Blauwe Helden” verhaald over de beginjaren van onze vereniging en gaat over in de tijd van nu. Verder maakt het een mooie verbinding tussen de oude kantine die we gaan verlaten (en nooit zullen vergeten) en de mooie nieuwe kantine waar we in de toekomst zullen “hangen”, tradities zullen maken en geschiedenis zullen gaan schrijven.

 

De mooie tekst van het lied, geschreven door Wouter Bakker, houden we nog even voor ons. De plat Veensche uitvoering, gezongen door Wouter en zijn oom Dick, gaat precies over wie we met zijn allen zijn. Echte Veenders met een blauw / wit hart die graag voetballen om te winnen, maar vooral komen om plezier te hebben met elkaar bij de vereniging. Een lied om tot in lengte van jaren vanuit de spanten in de nieuwe kantine keihard mee te zingen, en ons allemaal een “Blauwe Held” te voelen. Een lied “ter ere aan de Blauwe Helden van toen, van de Blauwe Helden van nu”. Wij dus met zijn allen.

 

De CD met het clublied zal vanaf 10 maart te koop zijn in de kantine achter de bar. De prijs van de CD hebben we op 5 euro weten te houden. Alle kosten voor het maken van de cd’s zijn gedekt door onze sponsors, die we hieronder vermelden. Het mooie is dat de gehele opbrengst van de verkoop van de CD’s hiermee ten goede komt aan de inrichting van de nieuwe kantine. Voor de inrichting ervan is veel geld nodig zoals we weten en iedereen kan met het kopen van de CD een steentje bijdragen, waarvoor alvast onze hartelijke dank en niet in de laatste plaats onze dank aan de sponsors.

 

–          Stukadoorsbedrijf Dodo Café

–          Café “De Baggelaar”

–          Stukadoorsbedrijf E.J. Veldhuizen

–          Van den Brandhof Mode

–          Autoexcellent Jos Bouw

–          Stuc Atelier, Hans Doppenberg

–          Clabé Timmerwerken, Clann Bergsma

–          Wibo Electrotechniek

–          Wasrec B.V.

–          ConDoor Door Solutions

–          Het Nijkerkse Kippenboertje

–          Schildersbedrijf J. ter Burg

–          Cityhall Support, Nijkerk

–          Bert Veer / Henk Berculo (Gzn)

 

Zet zaterdagmiddag 10 maart, 17.00 uur alvast in je agenda en vergeet niet te komen voor het feestje en keihard mee te zingen, te springen en weer in de spanten te hangen. Tot de 10e.

 

De organisatie

Archief berichten