Volgende wedstrijd

29 september : De Meern – Veensche Boys  (14.30 u)

Stand 2e Klasse

1 Delta Sport 3
2 Veensche Boys 3
3 BFC Bussum 3
4 FC De Bilt 3
5 De Meern 3
6 Waterwijk 3
7 IJFC 0
8 SV Lopik 0
9 JSV Nieuwegein 0
10 FC Almere 0
11 SV Loosdrecht 0
12 Odysseus’91 0
13 TOV Baarn 0
14 Benschop 0

Uitslagen 22 september

Veensche Boys – TOV 3-0
IJFC – Lopik afg.
Loosdrecht – BFC 0-2
Almere – De Meern 2-3
JSV Nieuwegein – Waterwijk 0-1
Delta Sports’95 – Benschop 5-0
Odysseus – De Bilt 0-2

Activiteiten kalender

28 september 2018
Bingo 19.30 uur

5 oktober 2018
Klaverjassen 20 u

12 oktober 2018
Bingo 19.30 uur

Topscoorderslijst

  1. Danny Brouwer 2
  2. Stefan Fredriksen 1

 

 

***  Nieuwbouw is 25 augustus geopend *** Kaboutertraining vanaf 1 september *** gezocht begeleider Pupil van de Wedstrijd

Privacy Verklaring

Privacy Statement

 

s.v. Veensche Boys hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In dit Privacy Statement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.
s.v. Veensche Boys houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
– je persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit privacy statement.
– verwerking van je persoonsgegevens beperkt blijft tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
– vragen om je uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.
– passende technische en/of organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van jouw persoonsgegevens gewaarborgd is.
– geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.
– op de hoogte zijn van jouw rechten omtrent je persoonsgegevens, je hier op willen wijzen en deze respecteren.

Als s.v. Veensche Boys zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Indien je na het doornemen van ons privacy statement, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens::

s.v. Veensche Boys,
Nieuwe Kerkstraat 16e
3864 ED Nijkekerkerveen

veenscheboys@gmail.com

 

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?

Je persoonsgegevens worden door s.v. Veensche Boys verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:
– Om je te kunnen inschrijven als lid van de vereniging.
– Om een spelerspas te kunnen aanvragen bij de KNVB
– Het innen van de contributie middels automatische afschrijving.
– Het versturen van brieven en uitnodigingen.
– Het bijhouden van een vrijwilligersbestand
– Het aanmaken van de clubpas via MAKS

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van je vragen:
– Voornaam
– Tussenvoegsel
– Achternaam
– E-mailadres
– Geslacht
– Geboortedatum en plaats
– Recente pasfoto
– IBAN nummer

Verstrekking aan derden

De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:
– Het verzorgen van de ledenadministratie via Sportlink Club (https://www.sportlink.nl/voor-wie/voetbal/);
– Het verzorgen van de (financiële) administratie;
– Het aanmaken van de clubpas

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen.
Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien jij ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.
Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen die gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

s.v. Veensche Boys bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van jou te beschermen tegen onrechtmatige verwerking. Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:
– Alle personen die namens s.v. Veensche Boys van je gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
– We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
– We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
– We evalueren regelmatig onze maatregelen;
– Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent je gegevens

Je hebt recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven die we van je hebben. Tevens kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heb je het recht de door jou verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jouzelf of direct aan een andere partij indien gewenst. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens, dan vragen we je hierover met ons contact op te nemen. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.
Als je naar aanleiding van ons privacy statement nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact met ons op!

 

 

 

Sponsoren

Webshop

Webshop

Archief berichten